Hopp over overskriften og gå videre.

Nye hagemøbler til Sankt Hans? Bestill før 5. juni!*

Tid igjen:

Oppbevaring barnerom

Lekekasser

6 stk produkter
Viser 6 av 6 produkter

Hos chilli finner du både praktisk og stilig oppbevaring til barnerommet. Våre modeller er perfekte for oppbevaring av leker og annet moro som ellers vanligvis havner på gulvet. Velkommen til å utforske vårt brede utvalg og bestille leketøysoppbevaringen som passer dine behov.

Vanlige spørsmål og svar

 • Hva skal jeg tenke på ved valg av oppbevaring til leketøy?

  Start med å tenke på hvor mye oppbevaring du trenger og hvor du har tenkt å plassere møblene. Trenger du lekeoppbevaring til stuen eller barnerommet? Uansett hvor du har tenkt å plassere oppbevaringsboksen din, finner du modeller som passer til alle typer hjem.
 • Hvorfor trenger jeg oppbevaring til leker?

  Å ha leker spredt utover gulvet eller lignende gjør at et rom føles rotete og uorden. Ved hjelp av oppbevaring kan du skjule ting du ikke ønsker å ha fremme. Du hjelper også barnet ditt med å holde orden på tingene sine.
 • Kan jeg kjøpe oppbevaring med lokk?

  Hos Chilli finner du et bredt utvalg av ulike oppbevaringsbokser med lokk. Vi tilbyr oppbevaringen vår i forskjellige størrelser og farger slik at du enkelt kan bestille den som passer best til dine og ditt barns behov.
 • Tilbyr Chilli morsomme leketøysoppbevaringen?

  Det skal være gøy å plukke bort tingene sine, spesielt for barna. Derfor finner du morsomme og stilige oppbevaringsmuligheter som passer alle barn. Bla gjennom bokser og kurver i fine farger, motiver og størrelser for å kjøpe oppbevaringen som barnet ditt liker best.