Hopp over overskriften og gå videre.
Tapet

Svarta tapeter

10 stk produkter
Viser 10 av 10 produkter

Populære filtreringer

Svart tapet er en tidløs og stilfull design som kan forvandle et rom. Hos Chilli finner du et bredt utvalg av svarte tapeter som passer forskjellige smaker og stiler. Den dype svarte fargen gir en følelse av dybde og skaper et dramatisk og moderne utseende. Uansett om du foretrekker en enkel, ensfarget svart tapet eller et mer detaljert mønsterdesign, kan du være sikker på at Chilli har det du trenger. Skap en stilig og trendy innredning med hjelp av svart tapet fra Chilli.

Hvorfor ha mønstrede svarte tapeter?

Kule mønstre i en svart tapet på veggen kan gi rommet ditt en helt ny følelse. En dramatisk svart tapet ser best ut uten å henge opp et bilde på den. Svarte tapeter er også et stilig innredningsverktøy i store rom med lange vegger. Svarte tapeter kan skape mange forskjellige følelser og stiler i et rom. Den rocka tenåringen kan finne kule svarte tapeter hos Chilli, akkurat som personen som er ute etter stilrene, enkle og klassiske svarte mønstrede tapeter. Hvis du liker dristige mønstre og nye kombinasjoner, bør du definitivt prøve noen av Chilli's tapeter.

Hvordan matcher jeg svarte tapeter?

Når du innreder med svart tapet, er det flere veier du kan gå. Bare svart og hvitt kan bli utrolig effektfullt og stilrent. Avhengig av hvor mye svart tapet du har i forhold til hvor mye hvitt du har, kan du skape både et veldig lyst rom og et mørkt rom. Du kan også velge å legge til detaljer i rødt, gult, blått eller en annen farge i interiøret ditt for å gi rommet liv og glans. Å tapetsere et soverom helt med svarte tapeter kan skape en deilig og mørk atmosfære å sove i.

Hva skal jeg tenke på når jeg tapetserer med svart tapet?

Hvis du skal sette opp din svarte tapet selv, er det viktig at du har riktig utstyr. Spesielt hvis du skal tapetsere med en svart tapet med mønster. For at sluttresultatet skal se profesjonelt ut, kreves det at du regner og måler ordentlig før du klipper og fester din svarte tapet. Hvis du trenger råd angående din svarte tapet, kan du kontakte vår kundeservice her på Chilli.