Hopp over overskriften og gå videre.

Uimotståelige lave priser på tusenvis av senger!

Veggdekorasjon barnerom

Barnebilder

6 stk produkter
Viser 6 av 6 produkter

Fornye barnerommet med lekne bilder. Hos Chilli finner du malerier med fantastiske motiver som passer barn i alle aldre og alle interesser. Velkommen til å botanisere deg selv i vårt brede sortiment og bestill deretter den som best passer dine behov.

Vanlige spørsmål og svar

  • Hvordan innreder jeg med barnebilder?

    Innredning med bilder på barnerommet øker hyggefaktoren samtidig som det inviterer til et kreativt og lekent miljø. Vil du skape en enhetlig stil kan du innrede med matchende tekstiler og fin belysning, det gir også en mer innbydende følelse. Prøv også å montere flere forskjellige bilder på veggen, da skaper du en kul bildevegg til ditt barns rom.
  • Hvilke forskjellige barnebilder kan jeg kjøpe hos Chilli?

    Hos Chilli finner du fine barnebilder i ulike utførelser. Bla blant barnebilder med dyr, bilder med et fint budskap og lærende bilder. Så klart kommer våre bilder i forskjellige størrelser sånn at du enkelt kan velge den størrelsen som best matcher barnerommet.
  • Kan jeg gi bort et bilde i gave?

    Det kan du helt klart! Et barnebilde er en perfekt gave til bursdagen, dåpen eller babyshoweren. Hos Chilli finner du bilder som passer alle aldre.