Hopp over overskriften og gå videre.

Akkurat nå: FRI FRAKT på hele sortimentet!*

Tid igjen:

*Gjelder på kjøp over 6 000,– for postnr. 0001-7999

Vas

Rund vase

8 stk produkter
Viser 8 av 8 produkter

Populære filtreringer

Med runde vaser fra Chilli har du en tidløs interiørdetalj som kan tilføre liv og farge til hjemmet ditt. Med en rund vase kan du vise frem dine favorittblomster og skape en varm og innbydende atmosfære i hjemmet ditt. En rund vase kan også fungere som en fin aksent i rommet ditt når den står alene eller sammen med andre dekorative gjenstander. Oppdag vårt store utvalg av runde vaser på Chilli og finn den perfekte runde vasen for hjemmet ditt.

Kan jeg bruke en rund vase for å skape en elegant og moderne følelse i hjemmet mitt?

Absolutt! Runde vaser kan brukes til å skape en elegant og moderne følelse i hjemmet ditt. En stor rund vase med en enkel blomst kan for eksempel gi et sofistikert og stilrent inntrykk, mens flere mindre runde vaser kan skape et lekent og livlig inntrykk.

Hvilke blomster passer best i en rund vase?

Vaser kan være mer eller mindre runde, men hvis vasen er vid, er det ikke så vellykket å ha en bundet, smal bukett som bare ville lene seg skjevt i den. En rund vase passer godt til en bukett tulipaner, som kan spre seg og komme til sin rett.

Hva er fordelene med en rund vase?

En rund vase har vanligvis en tilstrekkelig stor bunnflate for å være stabil. Jo tyngre og høyere blomstene er, desto større vase trengs. Fremfor alt bør den stå stødig. Man kan også få mer plass til å arrangere blomster effektfullt i en rund vase. En rund vase som ser ut som en kule er ganske effektfull. Vasen blir en prydgjenstand i seg selv, uansett hvilke blomster man har i den. Hvis du har en stor rund vase som står på gulvet, kan du ha påskekvister med fjær i den, og når det ikke er påske, kan du fylle den med litt større silkeblomster. En rund vase kan også være en uventet og hyggelig gave til noen som har bursdag.