Om produktet
Oversikt
Varemerke:Comfort GardenSittebredde:45.5 cmTykkelse pute:5 cmMaterialtype:Polyester, SkumArtikkelnummer:1754015
Spesifikasjoner
Artikkelnummer: 1754015
Øvrig
Varemerke
Comfort Garden
Fargenavn
Svart
Farge
svart
Krever montering
Nei
Property Funksjon
Sammenleggbar
Ja
Avtagbart stoff
Nej
Property Size
Bredde
45.5 cm
Lengde
45.5 cm
Høyde
5 cm
Dybde
46.5 cm
Sittebredde
45.5 cm
Tykkelse pute
5 cm
Property Material
Materialtype
Polyester
Skum
Ramme
Aluminium
Produktinformasjon

Uansett sitteplass er det viktig å sitte rett, deilig og behagelig. Komplettere dine hagemøbler med en Vermont sittepute for å forhøye sittekomforten. For deg som vil pynte opp uteplassen med farger tilbyr vi putene i ulike stilrene farger.

Vedlikeholdsråd

  • Vi anbefaler at du oppbevarer putene tørt og unngå direkte sollys. Et tips er å ha putene i en prisgunstig og fin puteboks.

Vermont er en tidløs serie med klassiske hagemøbler i stilig design. Serien er preget av minimalistisk design og hagemøblene er enkle og innrede med - uansett innredningstil. Finn din favoritt i dag, og la uteplassen bli hjemmets hjerte. innehållandes klassiska utemöbler med stilren design. Serien kännetecknas av minimalistiskt formspråk och utemöbler enkla att inreda med – oavsett inredningsstil. Hitta din favorit redan idag och låt din uteplats bli hemmets hjärta, året om.

Download PDF Vedlikeholdsråd Hagemøblerr

Leveranse
Sendes normalt i løpet av 5-10 hverdager.
Levering

Vi leverer alltid varene hjem til deg. Mindre leveranser kan bli sendt til et utleveringssted nære deg. En fraktavgift tilkommer i kassen etter du har fylt i dine personlige opplysninger.

Vil du gjøre din leveranse enklere? Vi har flere tilleggstjenester som gjør din leveranse enda enklere, og etter gjennomført bestilling får du mulighet til å velge tilleggstjenester som vi kan tilby ditt kjøp

14 dagers angrerett
Flere sikre betalningsalternativer
Kundeservice

Har du spørsmål? La vår profesjonelle kundeservice hjelpe deg! Kontakt oss enten på telefon eller via e-post.

Kontakt kundeservice

Telefon: 23 65 32 90

Åpningstider:
Varemerke
comfort-garden.jpg
Comfort Garden
Comfort Garden – utemøbler av ypperste klasse

Comfort Garden er et av Sveriges toppselgende varemerker innen hagemøbler. Det er blant annet Comfort Garden som produserer vår Bahamasserie som har moduler og som har blitt en stor trend de siste årene. Tanken med Comfort Garden er å gjøre det enkelt å slappe av og omgås på uteplassen – på verandaen, i hagen eller på balkongen. To gjengangere i Comfort Gardens produkter er kunstrotting og aintwood - materialer som først og fremst brukes for deres kvalitet, stabilitet og er derfor egnet for utemiljøer. Møbler av kunstrotting kan for eksempel stå ute året rundt - nettopp en av grunnene til at de er så populære.

Flere produkter fra Comfort Garden

Sittepute Vermont

 Svart

149
,-
/stk.
Vår beste pris
Sendes normalt i løpet av 5-10 hverdager.
3 grunner til å velge oss
Levering hjem
14 dagers angrerett
+200.000 fornøyde kunder
Trustpilot
Se alle 353 anmeldelser
Lett lenge etter et hjørneskrivebord med riktige dimensjoner. Fant ingen andre tilbydere. Bra utvalg i nettbutikken. God kvalitet og enkel montering. Bordet passet perfekt.
Lett lenge etter et hjørneskrivebord…
Lett lenge etter et hjørneskrivebord med riktige dimensjoner. Fant ingen andre tilbydere. Bra utvalg i nettbutikken. God kvalitet og enkel montering. Bordet passet perfekt.
Alex2023-01-26
Raskt ekspedering, god kvalitet og lettvint levering.
Amanda 3 seters sofa
Raskt ekspedering, god kvalitet og lettvint levering.
Randi2023-01-18