Om produktet
Oversikt
Varemerke:Be BasicFarge:Varemerke:Be BasicArtikkelnummer:1751446
Spesifikasjoner
Artikkelnummer: 1751446
Øvrig
Varemerke
Be Basic
Farge
grå
Produktinformasjon

Denne utendørs midtsofaen med paller er et utmerket valg for deg å slappe av og nyte været, ta en lur eller chatte med familie eller venner.

Midtsofaen er laget av impregnert furu som er motstandsdyktig mot råte og er veldig slitesterk, noe som gjør den ekstremt godt egnet for utendørs bruk. Denne utesofaen har en solid konstruksjon og krever lite vedlikehold. I tillegg har denne mellomsofaen i tre også et modulært design, noe som gjør den helt fleksibel og kan enkelt flyttes rundt for å passe til alle omgivelser. Du kan kombinere den med andre modulære segmenter som er tilgjengelige i nedtrekksmenyen for å lage dine egne personlige hagesalongkonfigurasjoner!

Merk: For å forlenge levetiden til utemøblene dine, anbefaler vi at du rengjør dem regelmessig og ikke la dem stå uten beskyttelse unødvendig.

Rengjør: Bruk mildt såpevann

Lagring: Om mulig, oppbevar produktet på et kjølig, tørt sted innendørs. Hvis produktet oppbevares utendørs, beskytt det med et vanntett trekk. Fjern og tørk overflødig vann eller snø fra flate overflater etter regn eller snø. Tillat tilstrekkelig luftsirkulasjon for å unngå fuktrelaterte skader.

  • Farge: grå
  • Materiale: impregnert furu
  • Mål: 60 x 70 x 66 cm (B x D x H)
  • Montering kreves: ja

Download PDF Vedlikeholdsråd Hagemøblerr

Leveranse
Sendes normalt i løpet av 8-12 hverdager.
Levering

Vi leverer alltid varene hjem til deg. Mindre leveranser kan bli sendt til et utleveringssted nære deg. En fraktavgift tilkommer i kassen etter du har fylt i dine personlige opplysninger.

Vil du gjøre din leveranse enklere? Vi har flere tilleggstjenester som gjør din leveranse enda enklere, og etter gjennomført bestilling får du mulighet til å velge tilleggstjenester som vi kan tilby ditt kjøp

Kjøpsvilkår
14 dagers angrerett
Flere sikre betalningsalternativer
Kundeservice

Har du spørsmål? La vår profesjonelle kundeservice hjelpe deg! Kontakt oss enten på telefon eller via e-post.

Kontakt kundeservice

Telefon: 23 65 32 90

Åpningstider:
Varemerke
Be_basic_logo.jpg
Be Basic
Be Basic – enkle møbler til bra priser

Be Basic tilbyr møbler i noe enklere konstruksjoner og materialer enn vårt øvrige sortiment, noe som også forklarer de lave prisene.

Flere produkter fra Be Basic

Midtsofa av paller grå impregnert furu

 Grå

1 227
,
83
,-
Pris akkurat nå
Delbetale fra
Sendes normalt i løpet av 8-12 hverdager.
3 grunner til å velge oss
Levering hjem
14 dagers angrerett
+200.000 fornøyde kunder