VidaXL

Viser 775 stilsikre produkter
brandCarousel

vidaXL – produkter i alle stiler

vidaXL gir et overraskende sortiment av produkter i forskjellige stiler. Varemerket tilbyr alt fra inspirerende hjemmeinnredning til trendy hagemøbler.

Historien bak varemerket vidaXL

Det hele startet med at to unge gründere i 2006 utviklet en mindre skala av produkter, som senere skulle vise seg å være en stor suksess. En massiv vekst som tok fart, og kort tid etter startet de to gründere sitt eget varemerke og begynte å produsere vidaXL merkevarer. Oppskriften på suksess er at varemerket kjøper produkter og tilbyr dem til konkurransedyktige priser. vidaXLs sortiment vokser også i dag i en rakettfart og varemerket leter stadig etter nye kostnadsbesparende tiltak.

Et prisgunstig og trendy sortiment

Til tross for varemerkes konstante jakt på prisgunstige produkter, skal sortimentet være trendy og tilby forskjellige stiler. Variasjonen i sortimentet gjør det muligheten til at alle kan finne noe som passer deres hem ut i fra smak og stil. vidaXL tilbyr et sortiment som oppfyller behovene dine og som dessuten får deg til å føle deg bra på grunn av den lave prisen. Trenger du å friske opp uteplassen? Sjekk ut vidaXLs produkter for hjem og hage og la deg inspirere av en mengde trendy hagemøbler. Uansett om du trenger noe nytt til uteplassen eller noe fint til hjemmets alle rom, så tilbyr vidaXLs sortiment garantert noe for deg og ditt hjem.

Filtrer
Sorter etter (Mest populære)
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Form
Stil
Kategori
Pris
Fra(kr)
Til(kr)