Sagaform

Viser 12 stilsikre produkter
92107cb3d6a0241f4c6740b24c2df811.jpg

Sagaform – prisgunstige og veldesignet innredningsprodukter

Sagaform har i over 20 år produsert populære innredningsprodukter som du finner i de fleste svenske hjem og kjøkken. Disse vakre, veldesignet og prisgunstige innredningsdetaljene forknippes med høytider og fester, men også fellesskapet og kjærligheten som vi opplever med nære og kjære ved disse anledningene. Være seg om du leter etter det lille ekstra å komplementere hjemmet med eller en fin gave å gi til en venn, vil du finne noe for enhver anledning fra Sagaform! Velg mellom et bredt utvalg av vakre innredningsdetaljer som vaser, krukker, serveringsskåler, glass og mye mer. Sagaform- detaljer som gjør hjemmet komplett!

Sagaform – stilrene produkter for alle kjøkken og behov

Sagaforms visjon er å bidra til å skape sterke relasjoner mellom mennesker gjennom å tilby produkter for kjøkkenet og middagsbordet – hjemmets hjerte og samlingsplass! Ved middagsbordet samler vi familien og venner for å spandere tid sammen, nyte et godt måltid, prate om alt mellom himmel og jord og bare være sammen! Å spise sammen og gi hverandre gaver er og har alltid vært, i de fleste kulturer, en måte å bygge sterke relasjoner. Derfor har Sagaform tatt frem et bredt sortiment av kjøkkenprodukter og innredningsdetaljer som løfter middagen og er en fryd, både få å gi bort!

Sagaform online hos Chilli

Vi på Chilli har nøye valgt ut våre absolutt favoritter fra Sagaform’s fantastiske sortiment for at akkurat du skal kunne fylle opp kjøkkenet med de fineste detaljene. I vårt brede sortiment av Sagaform online finner du alt fra glass som whiskeyglass, vinglass, karafler og kaffekopper til lysykter, vannflasker, ostekupler, hamburgerpresser, skåler og mye mer! Velg å kjøpe dine innredningsprodukter fra Sagform på Chilli.no. Alltid 14 dagers angrerett og raske leveranser! Velkommen til Sagaform på Chilli!

Filtrer
Sorter etter (Mest populære)
Serie
Bredde
Lengde
Høyde
Farge
Kategori
Pris
Forventet levering innen 10 hverdager