Marie Claire Home

Viser 75 stilsikre produkter
brandCarousel

Marie Claire Home - autentisk fransk design

Marie Claire Home tilbyr en eksklusiv kolleksjon av inne- og hagemøbler som tar innredningen din til nye høyder. Med påvirkninger fra motebyen Paris, med møbler fra Marie Claire Home vil du kunne drømme deg bort til Frankrike uten engang å måtte reise deg fra sofaen.

Kampanje

Hvem er Marie Claire Home?

Gjennom samarbeidet med motemagasinet Marie Claire, som har lang erfaring innen mote, kan du være sikker på at du får stilige møbler av høy kvalitet. Holdningen deres ryker av ekte fransk «je ne sais quoi», en følelse av stilbevissthet som er vanskelig å peke på. Men tro oss, det er noe veldig bra! Inspirert av parisernes smakfulle og tidløse stil og nyt autentiske, vellagde og elegante møbler.

Hvilke produkter tilbyr Marie Claire Home?

De tilbyr et gjennomtenkt sortiment av inne- og utemøbler i et autentisk fransk design. Mange av deres sofaer og loungemøbler til utemiljøet er oppbygd av moduler og kan så og si monteres akkurat sånn som du vil ha det. Med et europeisk håndverk og materiale av høy kvalitet skaper Marie Claire Home møbler som du kommer til å kunne ha glede av lenge.

Filtrer
Sorter etter (Mest populære)
Serie
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Sitteplasser
Farge
Antall stoler
Form
Funksjon
Sengemål
Stil
Kategori
Utseende
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Kampanje
Kampanje