Beach House

Viser 28 stilsikre produkter
brandCarousel

Beach House – sengetekstiler av høy kvalitet

Helt siden 2009 har varemerket Beach House solgt luksuriøse sengetøy og sengetekstiler i Europa. Med den grunnleggende ideen om at sengetøy skal være like behagelig å sove i som din mykeste t-skjorte, fikk Rachel Ashwell frem de utrolige populære jerseylakene.

Beach House – kvalitetstekstiler til hjemmet ditt

Da designer og butikkeier Rachel Ashwell begynte å selge Jersey-laken i bomull i butikken sin i California i løpet av 1990-årene, kunne ingen ha forestilt seg hvor populære de ville bli. Rachel tenkte: “Om folk syns at en t-skjorte i bomull er så fantastisk god, hvorfor ikke ta frem sengetøy i samme materiale?”. Sagt og gjort. Rachel begynte å selge sengetøy som i dag er kjente som “Jersey-laken” i sin butikk og de ble veldig fort populære.


Da Oprah Winfrey la merke til Jersey-laken og merket dem som "årets oppdagelse" og fant ut at hun aldri hadde sovet så godt før, var spredningen et faktum! Etterspørselen etter sengetøy økte kraftig og spredte seg også til andre land. Beach House var dermed et av merkene som brakte Jersey-sengetøy til Europa.


Beach House har et bredt sortiment av sengetøy i Jersey-materiale. Her finner du blant annet:

  • Sengesett
  • Laken
  • Putetrekk
  • Pledd og tepper


La soverommet være din plass til å hvile på

Beach House sengetøy er behagelig, mykt og kommer i forskjellige farger. Velg mellom nøytrale og behagelige farger som pudderrosa, beige, brun, hvit og grå. Beach House sengetøy er laget av et slitesterkt stoff som holder en høy kvalitet. Stoffet er Øko Tex-sertifisert, noe som betyr at produktene er helt giftfrie. I tillegg er lakene testet for vridning, holdbarhet, fargefasthet, høy kvalitet og har en fantastisk komfort. Vi i Chilli synes soverommet skal være et sted for hvile. Med komfortabelt sengetøy fra Beach House vil du lengte etter å krype ned i sengen, natt etter natt.

Filtrer
Sorter etter (Mest populære)
Serie
Bredde
Lengde
Farge
Funksjon
Stil
Kategori
Pris
Forventet levering innen 10 hverdager