Bokhylle 5 etasjer 60x30x180 cm gjenvunnet heltre - Brun - Oppbevaring - Hylle - Bokhylle
Om produktet
Oversikt
Varemerke:Be BasicFarge:Fargenavn:BrunVaremerke:Be BasicArtikkelnummer:1306905
Spesifikasjoner
Artikkelnummer: 1306905
Øvrig
Varemerke
Be Basic
Fargenavn
Brun
Farge
brun
Mål
Bredde
60 cm
Høyde
180 cm
Dybde
30 cm
Produktinformasjon

Legg et snev av industriell stil til hjemmet eller kontoret med vår bokhylle i 5 etasjer. Denne bokhyllen er en ideell løsning for oppbevaring og visning av boksamlinger, magasiner, dokumenter eller dekorative gjenstander som fotorammer og samleobjekter.

Bokhyllen har en solid pulverlakkert stålramme som gir den et industrielt utseende. De gammeldagse hyllene er laget av gjenvunnet heltre som er hentet fra bjelker, gulv og støttebjelker fra gamle revne bygninger, og kan bestå av forskjellige trearter som indisk rosentre, furu, teak, bøk, eik, sedertre, mangotre, akasie, osv. Dette betyr at treverket beholder egenskapene til disse forskjellige treartene. Gjenvunnet tre er allerede eldet, forvitret og tørket, slik at det ikke krymper eller bøyes. Hvert trinn i prosessen utføres med største omhu, enten det er polering, maling eller lakkering. Håndverket og de iøynefallende trekornene gjør hvert møbel sӕregent og litt forskjellig fra det neste.

Bokhyllen er enkel å montere. Viktig merknad: Farger og trekorn varierer fra møbel til møbel, noe som gjør hver av våre hyller unike; hver hylle leveres med tilfeldig mønster.

 • Materialer: gjenvunnet heltre, pulverlakkert stål
 • Mål: 60 x 30 x 180 cm (B x D x H)
 • Polert, malt og lakkert
 • ADVARSEL: For å forhindre at produktet velter, må medfølgende festemidler for vegg benyttes
Leveranse
Forventet levering 8-12 hverdager.
Levering

Vi leverer alltid varene hjem til deg. Mindre leveranser kan bli sendt til et utleveringssted nære deg. En fraktavgift tilkommer i kassen etter du har fylt i dine personlige opplysninger.

Vil du gjøre din leveranse enklere? Vi har flere tilleggstjenester som gjør din leveranse enda enklere, og etter gjennomført bestilling får du mulighet til å velge tilleggstjenester som vi kan tilby ditt kjøp

KJØPSVILKÅR
14 dagers angrerett
Flere sikre betalningsalternativer
Kundeservice

Har du spørsmål? La vår profesjonelle kundeservice hjelpe deg! Kontakt oss enten på telefon eller via e-post.

Kontakt kundeservice

Telefon: 23 65 32 90

Åpningstider:
 • Mandag - Fredag:
  10:00 - 15:00
 • Helligdager:
  Stengt
Varemerke
Be_basic_logo.jpg
Be Basic
Be Basic – enkle møbler til bra priser

Be Basic tilbyr møbler i noe enklere konstruksjoner og materialer enn vårt øvrige sortiment, noe som også forklarer de lave prisene.

Flere produkter fra Be Basic

Bokhylle 5 etasjer 60x30x180 cm gjenvunnet heltre

 Brun

2 995
,-
Dagspris
Delbetale fra: 183,-/Måned
Risiko for fort utsolgt!
Produktene selger fort
Forventet levering 8-12 hverdager.
Få igjen!
3 grunner til å velge oss
Levering hjem
14 dagers angrerett
+200.000 fornøyde kunder
Trustpilot
Se alle 301 anmeldelser
raske til og levere det man bestiller, men kunne gitt mer informasjon om enkelte produkter jeg bestilte!! handlet en seng som jo var fin men ikke helt som man   fikk inntrykk av i annonsen online!! kanskje dere kunne forbedre dere der!! men  ellers helt fint. handler sikkert der igjen. anbefales.
raske til og levere det man bestiller
raske til og levere det man bestiller, men kunne gitt mer informasjon om enkelte produkter jeg bestilte!! handlet en seng som jo var fin men ikke helt som man fikk inntrykk av i annonsen online!! kanskje dere kunne forbedre dere der!! men ellers helt fint. handler sikkert der igjen. anbefales.
bjørn sørensen2022-05-21
Kjapt og ryddig.
Kjapt og ryddig.
Kjapt og ryddig.
MK2022-05-03