Skapseng Solid Horisontal 140x200

Hvit

-37%
Artikkelnummer: 644926
Velg tilbehør
Antall
1

Spesifikasjoner

Mål
Bredde140 cm
Lengde200 cm
Høyde157 cm
Sengemål140x200 cm
Material
OvermadrassValgbar
Øvrig
SerieSolid
FargenavnHvit
Farge
Velg MadrassVelg madrass under tilbehør
KvalitetPlus
youtube thumbnail

ProduktinformasjonVis tilbehør

En skapseng er akkurat like enkelt som det høres ut – en seng i et skap! En skapseng tar minimalt med plass som gjør at du kan utnytte rommet til fulle. Det er en perfekt løsning for deg som har liten plass og vil kunne bruke plassen til annet på dagen og kunne slå ut sengen på natten. En skapseng er også en smidig løsning for deg som ikke har plass til et gjesterom eller en sovesofa, men som allikevel vil kunne tilby en ekstraseng til overnattingsgjester.

Skapsengen Solid har et moderne design og finnes i flere farger i størrelsene 90 cm, 120 cm og 140 cm. Velg mellom en vertikal og en horisontal modell. Skapsengen ser ut som et stilrent garderobeskap eller en skjenk når sengen ikke er slått ut. Vi på Chilli har nøye valgt ut stilsikre og prisgunstige skapsenger med like god komfort som høy kvalitet for å kunne tilby deg det beste for akkurat ditt hjem!

Velg madrass:

 • Madrass Solid Basic – En 10 cm tykk skumbasert madrass som er både komfortabel og ettergivende.
 • Madrass Solid Luksus – En 15 cm tykk trykkavlastende madrass med pocketfjæring og skumtopp for maksimal bekvemmelighet og komfort. 

Tenk på:
Sengene skal monteres i veggen, rett på en fast struktur som murstein, betong eller fast tømmerramme. Skapsengen skal ikke festes på en gipsplate eller liknende om det ikke finnes en fast struktur under. Monteringstilbehør medfølger. Til montering av sengeskapet kreves to personer.

Behøver du hjelp?

Ring oss på 23653290

En av våre selgere vil hjelpe deg med ditt kjøp

Åpningstider:

 • Mandag - Fredag:
  10:00 - 15:00
 • Lørdag:
  Stengt
 • Søndag:
  Stengt