Sengeramme Halifax Super King Size

200x215 Hvit

Artikkelnummer: 509349
Fyll inn din e-postadresse så sier vi ifra til deg når produktet kan bestilles igjen.
Du må fylle inn din e-postadresse
Du må godkjenne vilkårene for å kunne bevåke dette produktet

Spesifikasjoner

Mål
Bredde200 cm
Lengde215 cm
Høyde125 cm
Sengemål200x215 cm
Material
MaterialtypeMDFMassivt ovntørket Mahogny
Øvrig
SerieHalifax
FargenavnHvit
Farge
StilLandlig
TypeSängram

ProduktinformasjonVis tilbehør

Halifax er en klassisk møbelserie som har hentet sin inspirasjon fra den fredfulle kysten og den franske landsbyen. Stilrene Halifax er helt i tid med den moderne, nordiske innredningsstilen. For å kunne skape en gjennomgående rød tråd i hjemmet finner du møbler til nesten alle rom i Halifax serien. Denne møbelserien preges av profesjonell håndverk, laget av erfarne møbelsnekkere som legger vekt på fine detaljer og kvalitet. Ser du mer nøyaktig kan du finne lett slitte flater langs kantene, som er en unik detalj som gir møbelen den rustikk følelsen.

Halifax sengeramme i mahognitre er en veldig stilfull møbel med mange elegante detaljer. En ribbet sengeramme som tross sin enkle utforming formidler en klassisk elegans. Kombiner gjerne med Halifax nattbord for et komplett intrykk i soverommet. Obs! Madrass er ikke inkludert.

Obs! Madrass er ikke inludert.

Produktinformasjon
Dette produktet er produsert av sertifisert mahognitre. Treet er ovnstørket ned til 8% fuktighet, trefuktighet før produksjon, som motsvarer en luftfuktighet på 40% ved 20 grader. Dette for å minske risken for sprekker i treverket. Etter dette måles og lakkes møblene for å skape en sterk overflate. Tre er et levende materiale som "beveger seg" mer eller mindre, avhengig av fuktigheten i omgivelsene. Er det fuktig kan det ekspandere og er det tørt kan det krympe.

Behøver du hjelp?

Ring oss på 23653290

En av våre selgere vil hjelpe deg med ditt kjøp

Åpningstider:

  • Mandag - Fredag:
    10:00 - 15:00
  • Lørdag:
    Stengt
  • Søndag:
    Stengt