Sengepakke Relax Comfort 160x200 Svart

-12%
Artikkelnummer: 507419
Klikk for å forstørre bildet
  Gjør dine valg
  Kvantitet
  1

  Produktinformasjon

  Komplett sengepakke inkl. valgfri overmadrass, sengegavl og bein

  Med Relac kontinentalseng har du mulighet til å velge komfort og design. Relax finnes i fire forskjellige varianter: Basic, Comfort og Premium og Lyx. Akkurat som navnene avslører er Basic basisvarianten, mens Lyx er en eksklusiv luksusvariant. Lenger ned kan du lese mer om de forskjellige variantene. Du velger også mellom forskjellige bein og sengegavler for å skape en seng som passer deg og soverommet ditt.

  Uansett hvilken Relax-seng du velger, kommer du til å få en deilig seng som du sover godt i. De svenskproduserte fjærene holder svært høy kvalitet og sengen har en stabil sammenføyd treramme og høy bunn med bonellfjær. For at du skal få den aller beste komforten, velger du en overmadrassen som passer akkurat for deg, og du har også mulighet til å velge hardhetsgrad mellom fast og medium.

  Relax kontinentalseng er både en herlig og deilig seng og et dekorativt møbel!

  Velg overmadrass

  • Overmadrass 30kg kaldskum- En 9 cm tykk overmadrass som både er deilig og føyelig. Overmadrassens kjerne består av 35 kg kaldskum som gir en fantastisk liggekomfort. Kaldskum gjør dessuten at overmadrassen holder formen lenge. Overmadrassen har et quiltet, avtakbart overtrekk. .

  • Overmadrass Lateks - Overmadrass med en kjerne av lateks som gjør at den former seg deilig etter kroppen. Lateks er et naturmateriale som er selvventilerende og har lang holdbarhet. Overmadrassen har et quiltet, avtakbart overtrekk. 9 cm tykk.

  • Overmadrass 45kg kaldskum- En tykk overmadrass med en kjerne av 45 kg kaldskum som gir en svært holdbar overmadrass med fantastisk liggekomfort. En svært føyelig overmadrass som former seg etter kroppen. Overmadrassen har et quiltet, avtakbart overtrekk.

  Velg bein

  • Vanlig Metallben: 10 cm  

  • Svarte metallben: 12 cm

  • Metallben i Sølv: 12 cm 

  • Eikeben: 12 cm

  • Svarte treben: 12 cm

  Velg sengegavl

  • Relax Sengegavl

  • Relax Sengegavl – Lav rutete

  • Relax Sengegavl – Lav pikert

  Komplett sengepakke inkl. valgfri overmadrass, sengegavl og bein (OBS! Prisen varierer avhengig av valgene dine).

  Relax sengeserie – Hva skiller sengene fra hverandre?

  Relax er en sengeserie som består av kontinentalsenger og rammesenger. I serien finnes det fire ulike varianter av kontinentalsenger i forskjellige prisklasser og komfort. Til tross for at sengene se like ut, skiller de seg fra hverandre i oppbygning, noe som påvirker sengens sluttpris. Kontinentalsenger består av tre forskjellige madrasslag: Overmadrass, fjærmadrass og sengebunn. Det som skiller kontinentalsengene fra hverandre er oppbygningen av fjærmadrassen og sengebunnen. Relax kontinentalseng Basic har for eksempel en enklere oppbygning i polstring og fjær, noe som gir en seng med god komfort. Relax kontinentalseng Lyx har høye krav på fjærmadrassen og bunnen når det kommer til funksjon og materialvalg, noe som gir en fantastisk komfort som varer lenge. Hvilken overmadrass du vil ha, velger du uansett seng.

  - Relax kontinentalseng Basic
  Fjærmadrass: Svensk Orginal Pocket. En vendbar varmebehandlet pocketmadrass med 230 fjær/m². Pocketmadrass med individuelt innpakkede fjær, som jobber uavhengig av hverandre og følger bevegelsene dine. Fjærmadrasen gir god trykkavlastning når og hvor du trenger det. Lang holdbarhet. Velg mellom hardhetsgradene fast (2,0mm tykk tråd) og medium (1,8mm tykk tråd). Sengebunnen er 22 cm høy og har en varmebehandlet bonellfjær med 115 fjær/m² (2,2 mm tykk tråd).

  - Relax kontinentalseng Comfort
  Fjærmadrass: Svensk 5-soners pocketfjær, som gir støtte uavhengig av hverandre og følger bevegelsene dine. Madrassen har fem komfortsoner som gir varierende støtte og komfort til forskjellige deler av kroppen. Velg mellom hardhetsgradene fast (2,0 mm tykk tråd) og medium (1,8 mm tykk tråd). Bonellfjær 115 fjær/m² (2,2 mm tykk tråd. Ekstra høy madrassbunn for økt komfort.

  - Relax kontinentalseng Premium
  Fjærmadrass – Svensk premiumpocket. En vendbar pocketfjærmadrass med 230 fjær/m². Pocketfjærene har svært god trykkavlastning, føyelighet og holdbarhet med 6 omdreiningers pocketfjær og ekstra høy fjærmadrass på hele 20 cm. Madrassen har fem komfortsoner som gir varierende støtte og komfort til forskjellige deler av kroppen. Velg mellom hardhetsgradene fast (2,0mm tykk tråd) og medium (1,8mm tykk tråd). Bonellfjær 115 fjær/m² (2,2 mm tykk tråd). Ekstra høy madrassbunn for økt komfort.

  - Relax kontinentalseng Lyx
  Fjærmadrass – Luksuriøs 5-soners MLS pocket med x-pocket-topp. Med flere separate lag får du en madrass med fantastisk overflatemykhet, beste mulige støtte og trykkavlastning, samt fem soneinndelinger for tilpasset støtte for ryggen. Fjærmadrassen er en vendbar pocketmadrass med 230 fjær/m². Pocketmadrassen har en utmerket føyelighet og holdbarhet med 6 omdreinger som gir varierende støtte og komfort til forskjellige deler av kroppen. Velg mellom hardhetsgradene fast (2,0 mm tykk tråd) og medium (1,8 tykk tråd). Bonellfjær 115 fjær/m² (2,2 mm tykk tråd). Ekstra høy madrassbunn for økt komfort.

  Spesifikasjoner

  Øvrig
  SerieRelax
  FargenavnSvart
  Farge
  TypeKomplett sengepakke
  FasthetsgradFast/Fast
  SengegavlLav Dypheftet med knapper
  Komplett sengepakkeJa
  StoffnavnAda
  BenSvarte
  Antall
  Komfortsoner (stk)5 soner
  Material
  OvermadrassElastisk skum
  SpringfjærmadrassSvensk 5-zon pocket
  BenSvarte Ben
  Mål
  Bredde160 cm
  Lengde200 cm
  Høyde61 cm
  Overmadrass høyde9 cm
  Springfjærmadrass høyde18 cm
  Rammemadrass høyde22 cm
  Sengemål160x200 cm

  Detaljerte spesifikasjoner

  1 stk - Sengegavl Relax Dypstiftet Lav 160 cm Svart
  Øvrig
  VaremerkeScandinavian Choice
  SerieRelax
  FargenavnSvart
  Farge
  TypeSengegavl
  StilModern Classic
  StoffnavnAda
  Material
  MaterialtypeStoff
  RammeTre, trefiberplate
  StoffmaterialeTekstil, 70 % Polyester, 21 % Polypropylen, 9 % Bomull
  Martindale20000
  StoppingSkum
  Mål
  Bredde160 cm
  Høyde126 cm
  Dybde7 cm

  Behøver du hjelp?

  Ring oss på 23653290

  En av våre selgere vil hjelpe deg med ditt kjøp

  Åpningstider:

  • Mandag - Fredag:
   10:00 - 15:00
  • Lørdag:
   Stengt
  • Søndag:
   Stengt

  Anbefalte produkter