Kontinentalseng Venus 180x200 inkl Sengegavl Svart

Kinnabädden

Artikkelnummer: 553865
Gjør dine valg
Antracit
+ 0,-
Antracit
Beige Kinnabädden
+ 0,-
Beige Kinnabädden
Lysegrå Kinnabädden
+ 0,-
Lysegrå Kinnabädden
Svart Kinnabädden
+ 0,-
Svart Kinnabädden
Velg stoff
Velg tilbehør
Antall
1

Spesifikasjoner

Mål
Bredde180 cm
Lengde200 cm
Sengemål180x200 cm
Material
OvermadrassLateks 60 mm
Antall
Komfortsoner5
Øvrig
VaremerkeKinnabädden
SerieKinnabädden Venus
FargenavnSvart
Farge
StoffSvart Kinnabädden
FasthetsgradMedium/Medium
SengegavlTrensad Sengegavl
Fjæring springfjærmadrassPocket
Fjæring rammemadrassPocket
GavlGavl inngår
TypeKomplett Sengepakke
KvalitetLyx
Garanti25 år

Produktinformasjon

Kontinentalsengen Venus er en seng utover det vanlige. En kombinasjon av nøye utvalgte materialer og avanserte funksjoner gir sengen en uslåelig sovekomfort. Pocketfjæring i både sengebunn og mellommadrass fordeler vekten din jevnt over sengen for å skape en ergonomisk ryggposisjon. Den luksuriøse overmadrassen i lateks er utrolig ettergivende og tilpasser seg etter kroppen din for maksimal komfort som gir deg en dypere søvn, hver natt. Dessuten er sengen like behagelig som stilfullt designet og er et møbel som tar ethvert soverom til nye høyder. Sengen er trukket med et slitesterkt, skumlaminert møbelstoff som finnes i fargene beige, lysgrå, antrasitt og svart. Stoffet er både allergisikkert og Økoteks-sertifisert. I kontinentalsengen Venus sover du fantastisk godt, hver natt!  

I prisen inngår en eksklusiv, pikert sengegavl.

Sengebunn:
Sengebunnen er oppbygd av to rammemadrasser med høy kvalitative pocketfjær som aktivt samarbeider med mellommadrassen for best mulig komfort og holdbarhet. Pocketfjærene er omgitte av en 14 cm høy sengeramme som er produsert av massiv svensk furu. Sammen med 13 stk. solide treribber har sengen en suveren stabilitet.

Mellommadrass:
Den vendbare mellommadrassen har et avansert pocketsystem med fjær i 5 soner. En ettergivende pocketfjærmadrass som arbeider individuelt og former fjæringen etter kroppen med maksimal presisjon for å avlaste og gi rett støtte i alle sovestillinger. Det gjør at du får en dypere søvn og våkner uthvilt, da trykkpunkter som skuldrene og hoftene utsettes for minimalt trykk. Med stopping av temperaturregulerende Cooltex-skum blir det mulig med et behagelig soveklima. Skummet kan både lagre og avlede varme, noe som passer spesielt bra med tanke på våre nordiske væromslag. Mellommadrassen har gode ventilasjonsegenskaper og antimuggegenskaper og holder seg fin lenge. I det heldekkende trekket er det vevd inn en spesiell antiskli i stoffet, som gjør at den store mellomkjernen ligger på plass uten å flytte på seg. Du kan velge medium eller fast hardhet i pocketkjernen.  

Overmadrass - Lateks 60 mm:
En 8 cm tykk overmadrass med en kjerne av 60 mm naturlateks. Lateks avlaster dine trykkpunkter og avleder varme, som får deg til å sove svalt og godt og gjør at overmadrassen holder seg fin og får en lengre levetid. Overmadrassen er pikert for ekstra føyelighet og en omfavnende følelse, samt stoppet med 300 g fuktavvisende fibervatt. Overmadrassens trekk har innvevde bambusfiber som har en antibakteriell, dufthemmende og kjølende effekt. Trekket som er quiltet i 100% polyesterstoff, er avtagbart og vaskbart.  

Venus har 25 års garanti mot ramme- og springfjærbrudd forårsaket av materielle feil.

Om Kinnabädden
Kinnabädden har over 60 års erfaring med å bygge senger. Med en seng fra Kinnabädden får du ekte skandinavisk sengekomfort, materiale og håndverk av svært god kvalitet og stor trygghet i mange år framover. Kinnabädden bruker dyktige håndverkere der det trengs og utnytter moderne produksjonskapasitet der det behøves. Kinnabädden har på denne måten skapt forutsetninger for høy kvalitet og muligheten til å realisere drømmen om en skandinavisk kvalitetsseng!

Ikke glem å kjøpe til madrassbeskyttelse for å forlenge din sengs levetid!

Varemerke

Kinnabädden
Kinnabädden

Behøver du hjelp?

Ring oss på 23653290

En av våre selgere vil hjelpe deg med ditt kjøp

Åpningstider:

  • Mandag - Fredag:
    10:00 - 15:00
  • Lørdag:
    Stengt
  • Søndag:
    Stengt

Shopp våre Instagram-favoritter