Kontinentalseng SAFIR 180x200 Beige - Kinnabädden - Møbler - Senger - Kontinentalsenger
Om produktet
Oversikt
Varemerke:KinnabäddenFargenavn:BeigeGavl:Uten gavlSeng:DobbeltsengArtikkelnummer:553733
Spesifikasjoner
Artikkelnummer: 553733
Øvrig
VaremerkeKinnabädden
SerieKinnabädden Venus
Bredde180 cm
Lengde200 cm
FargenavnBeige
Farge
TrekkBeige Kinnabädden
Materiale overmadrassLateks 40 mm Sommer/Vinter
Sengemål180x200 cm
FasthetsgradMedium
Komfortsoner5
SengegavlIngen sengegavl
TypeKontinentalseng
SengDobbeltseng
Fjæring rammemadrassPocket
StilTidløs
GavlUten gavl
Fjæring springfjærmadrassPocket
Komplett sengepakkeNei
Garanti25 år
KvalitetLyx
UtseendeStoff
Produktinformasjon

Kontinentalsengen Venus er en seng utover det vanlige. En kombinasjon av nøye utvalgte materialer og avanserte funksjoner gir sengen en uslåelig sovekomfort. Pocketfjæring i både sengebunn og mellommadrass fordeler vekten din jevnt over sengen for å skape en ergonomisk ryggposisjon. Den luksuriøse overmadrassen i lateks er utrolig ettergivende og tilpasser seg etter kroppen din for maksimal komfort som gir deg en dypere søvn, hver natt. Dessuten er sengen like behagelig som stilfullt designet og er et møbel som tar ethvert soverom til nye høyder. Sengen er trukket med et slitesterkt, skumlaminert møbelstoff som finnes i fargene beige, lysgrå, antrasitt og svart. Stoffet er både allergisikkert og Økoteks-sertifisert. I kontinentalsengen Venus sover du fantastisk godt, hver natt!  

Kompletter gjerne med en matchende sengegavl for en komplett sengepakke. Velg mellom en 108 cm høy stilren, glatt sengegavl eller en 120 cm høy eksklusiv, pikert gavl med tykkere vattering.  

Sengebunn:
Sengebunnen er oppbygd av to rammemadrasser med høy kvalitative pocketfjær som aktivt samarbeider med mellommadrassen for best mulig komfort og holdbarhet. Pocketfjærene er omgitte av en 14 cm høy sengeramme som er produsert av massiv svensk furu. Sammen med 13 stk. solide treribber har sengen en suveren stabilitet.

Mellommadrass:
Den vendbare mellommadrassen har et avansert pocketsystem med fjær i 5 soner. En ettergivende pocketfjærmadrass som arbeider individuelt og former fjæringen etter kroppen med maksimal presisjon for å avlaste og gi rett støtte i alle sovestillinger. Det gjør at du får en dypere søvn og våkner uthvilt, da trykkpunkter som skuldrene og hoftene utsettes for minimalt trykk. Med stopping av temperaturregulerende Cooltex-skum blir det mulig med et behagelig soveklima. Skummet kan både lagre og avlede varme, noe som passer spesielt bra med tanke på våre nordiske væromslag. Mellommadrassen har gode ventilasjonsegenskaper og antimuggegenskaper og holder seg fin lenge. I det heldekkende trekket er det vevd inn en spesiell antiskli i stoffet, som gjør at den store mellomkjernen ligger på plass uten å flytte på seg. Du kan velge medium eller fast hardhet i pocketkjernen.  

Overmadrass - Lateks Summer/Winter:
Den såkalte Summer/Winter-overmadrassen er spesielt utformet for det skandinaviske klimaet. En 8 cm tykk overmadrass, pikert samt konvoluttsydd med en 40 mm kjerne av lateks. Latekskjernen er trykkavlastende og har innebygde luftkanaler for god ventilasjon. Overmadrassen er vendbar og stoppet med 500 g bomull på den ene siden og 500 g ull på den andre siden. Det gjør at du kan sove på Summer-siden når det er varmt og på Winter-siden når det er kaldt ute. Overmadrassen er stoppet med 300 g fuktavvisende fibervatt. Overmadrassens trekk har innvevde bambusfiber som har en antibakteriell, dufthemmende og kjølende effekt. Trekket som er quiltet i 100% polyesterstoff, er avtagbart og vaskbart.  

Venus har 25 års garanti mot ramme- og springfjærbrudd forårsaket av materielle feil.

Om Kinnabädden
Kinnabädden har over 60 års erfaring med å bygge senger. Med en seng fra Kinnabädden får du ekte skandinavisk sengekomfort, materiale og håndverk av svært god kvalitet og stor trygghet i mange år framover. Kinnabädden bruker dyktige håndverkere der det trengs og utnytter moderne produksjonskapasitet der det behøves. Kinnabädden har på denne måten skapt forutsetninger for høy kvalitet og muligheten til å realisere drømmen om en skandinavisk kvalitetsseng!

Ikke glem å kjøpe til madrassbeskyttelse for å forlenge din sengs levetid!

Leveranse
Forventet levering 8-10 uker
Levering

Vi leverer alltid varene hjem til deg. Mindre leveranser kan bli sendt til et utleveringssted nære deg. En fraktavgift tilkommer i kassen etter du har fylt i dine personlige opplysninger.

Vil du gjøre din leveranse enklere? Vi har flere tilleggstjenester som gjør din leveranse enda enklere, og etter gjennomført bestilling får du mulighet til å velge tilleggstjenester som vi kan tilby ditt kjøp

KJØPSVILKÅR
14 dagers angrerett
Flere sikre betalningsalternativer
Kundeservice

Har du spørsmål? La vår profesjonelle kundeservice hjelpe deg! Kontakt oss enten på telefon eller via e-post.

Kontakt kundeservice

Telefon: 23 65 32 90

Åpningstider:
  • Mandag - Fredag:
    10:00 - 15:00
  • Helligdager:
    Stengt
Varemerke
Kinnabädden

Kinnabädden – prisgunstige kvalitetssenger

I over 60 år har Kinnabädden produsert ekte skandinaviske kvalitetssenger med fantastisk sengekomfort. Sengene er laget av nøye utvalgte materialer av høy kvalitet som garanterer at sengen din vil vare i mange år fremover. En seng fra Kinnabädden er et solid håndverk og et trygt valg! Sengene er laget av dyktige håndverkere som bruker moderne produksjonskapasitet ved behov. Kinnabädden har på den måten skapt forutsetninger for høy kvalitet og muligheten til å realisere drømmen om en skandinavisk kvalitetsseng. Kinnabädden velger materialer basert på flere forskjellige kriterier: funksjon, holdbarhet, utseende og følelse. Resultatet er en serie senger som er designet for å imøtekomme kundenes krav til komfort, holdbarhet og valuta for pengene.

Flere produkter fra Kinnabädden

Kontinentalseng SAFIR 180x200 Beige

 Kinnabädden

19 495
,-
Delbetale fra: 941,-/Måned
Forventet levering 8-10 uker
3 grunner til å velge oss
25 års garanti
Levering hjem
+200.000 fornøyde kunder
Trekk:Beige Kinnabädden
InngårMateriale overmadrass
Lateks 40 mm Sommer/Vinter
Endre
InngårFasthetsgrad
Medium
Endre
Trustpilot
Se alle 258 anmeldelser
Gog kvalitet varer og veldig god…
Gog kvalitet varer og veldig god service, anbafaler!
SAHAL 2021-09-18
Kjapp levering og varer som sto til forventningene
Varene sto til forventningene og kjapp levering.👍
Ann-Kristin 2021-09-18
Glem ikke!
Utvalgte tilbehør
Madrassbeskytter 180x200
2 495
,-
Tekstilrengjøring Sengemadrass Sett
529
,-
Madrassbehandling BioMaster
349
,-
Shopp våre Instagram-favoritterTagg dine bilder med @chilli.se for å dele din stil og inspirere andre!