Kontinentalseng Relax Luksus 160x200 Svart

-20%
Artikkelnummer: 505706
Klikk for å forstørre bildet
  Gjør dine valg
  Velg tilbehør
  Kvantitet
  1

  Spesifikasjoner

  Mål
  Bredde160 cm
  Lengde200 cm
  Høyde68 cm
  Overmadrass høyde9 cm
  Springfjærmadrass høyde20 cm
  Rammemadrass høyde27 cm
  Sengemål160x200 cm
  Material
  OvermadrassElastisk skum
  SpringfjærmadrassLyx 5-zon med x-pocket-topp
  BenSvarte Ben
  Antall
  Komfortsoner (stk)5 soner
  Øvrig
  SerieRelax
  FargenavnSvart
  Farge
  FasthetsgradFast/Fast
  Sengegavltilbehør
  StoffnavnAda
  BenSvarte

  ProduktinformasjonVis tilbehør

  Med Relax kontinentalseng har du mulighet til å velge komfort og design. Relax finnes i fire forskjellige varianter: Basic, Comfort, Premium og Lyx. Akkurat som navnene avslører, er Basic basevarianten mens Lyx er en eksklusiv luksusvariant. Lengre ned kan du lese mer om de forskjellige variantene. Du velger også mellom forskjellige ben og har også mulighet til å kjøpe til en sengegavl for å få en seng som passer deg og soverommet ditt.

  Uansett hvilken Relax-seng du velger, kommer du til å få en deilig og komfortabel seng til å sove godt i. De svenskproduserte fjærene er av svært høy kvalitet og sengen har en stabil fingerskjøten treramme og en høy rammemadrass med bonellfjær. For at du skal få den aller beste komforten, velger du en overmadrass som passer akkurat deg, og du har også mulighet til å velge fasthetsgrad mellom fast og medium.

  Relax kontinentalseng er både en herlig, god seng og et dekorativt møbel!

  Velg overmadrass

  • Relax overmadrass elastisk skum - En 9 cm tykk overmadrass som både er god og føyelig. Overmadrassens kjerne består av 35 kg kaldskum som gir en fantastisk liggekomfort. Kaldskummet gjør dessuten at overmadrassen holder formen lengre. Overmadrassen har et quiltet, avtakbart overtrekk.
  • Relax overmadrass lateks - Med en kjerne av lateks som gjør at overmadrassen former seg godt etter kroppen. Lateks er et naturmateriale som er selvventilerende og har lang holdbarhet. Overmadrassen har et quiltet, avtakbart overtrekk. 9 cm tykk.
  • Relax overmadrass hypersoft - En tykk overmadrass med en kjerne av 45 kg kaldskum som gir en svært holdbar overmadrass med fantastisk liggekomfort. En svært føyelig overmadrass som former seg etter kroppen. Overmadrassen har et quiltet, avtakbart overtrekk.

  Velg ben

  • Vanlig Metallben: 10 cm  
  • Svarte metallben: 12 cm
  • Metallben i Sølv: 12 cm 
  • Eikeben: 12 cm
  • Svarte treben: 12 cm

  Obs! Sengegavl er ikke inkludert!

  Relax sengeserie - Hva skiller sengene fra hverandre?
  Relax er en sengeserie som består av både kontinentalsenger og rammesenger. I serien finnes det fire ulike varianter av kontinentalsengen i ulike prisklasser og komfortgrader. Selv om sengene ser like ut, så skiller de seg fra hverandre i oppbygningen som påvirker sengenes sluttpris. En kontinentalseng består av tre ulike madrasslag: overmadrass, fjærmadrass og rammemadrass. Det som skiller kontinentalsengene fra hverandre er oppbygningen av fjærmadrassen og rammemadrassen. Relax kontinentalseng Basic har f.eks. en enklere oppbygning med stopning og fjær som gir en seng med god komfort. Relax kontinentalseng Lyx har høye krav på fjærmadrass og rammemadrass både når det gjelder funksjon og materialvalg, som gir en fantastisk komfort som holder lengre. Du velger selv hvilken overmadrass du vil ha uansett hvilken seng det gjelder. 

  Relax kontinentalseng Basic
  Fjærmadrass: Svensk Original Pocket. En vendbar varmebehandlet pocketfjærmadrass med 230 fjær/m². Pocketfjær med individuelt innpakkede fjær, som arbeider uavhengig av hverandre og følger dine bevegelser. Fjærmadrassen gir god trykkavlastning når og akkurat der du behøver det. Lang holdbarhet. Velg mellom fasthetsgradene fast (2,0 mm tykk tråd) og medium (1,8 mm tykk tråd). Rammemadrassen er 22 cm høy og har varmebehandlede bonellfjær med 115 fjær/m² (2,2 mm tykk tråd). 

  Relax kontinentalseng Comfort
  Fjærmadrass: Svensk pocketfjærmadrass med 5 soner. Vendbar pocketfjærmadrass, 230 fjær/m². Pocketfjærene har individuelt innpakkede fjær, som arbeider uavhengig av hverandre og følger dine bevegelser. Madrassen har fem komfortsoner som gir varierende støtte og komfort til ulike deler av kroppen. Velg mellom fasthetsgradene fast (2,0 mm tykk tråd) og medium (1,8 mm tykk tråd). Bonellfjær 115 fjær/m² (2,2 mm tykk tråd). Ekstra høy rammemadrass for økt komfort.

  Relax kontinentalseng Premium
  Fjærmadrass - Svensk Premium pocket. En vendbar pocketfjærmadrass med 230 fjær/m². Pocketfjærene har svært god trykkavlastning, fleksibilitet og holdbarhet med pocketfjær som har 6 vindinger og ekstra høy fjærmadrass på hele 20 cm. Madrassen har fem komfortsoner som gir varierende støtte og komfort til ulike deler av kroppen. Velg mellom fasthetsgradene fast (2,0 mm tykk tråd) og medium (1,8 mm tykk tråd). Bonellfjær 115 fjær/m² (2,2 mm tykk tråd). Ekstra høy rammemadrass for økt komfort.

  Relax kontinentalseng Lyx
  Fjærmadrass - Luksuriøs MLS pocket med 5 soner og x-pocket-topp. Med flere separate lag får du en madrass med fantastisk overflatemykhet, svært god støtte og trykkavlastning samt en femsoneinndeling for tilpasset støtte til ryggen. Fjærmadrassen er en vendbar pocketfjærmadrass med 230 fjær/m². Pocketfjærene har en utmerket fjæring og holdbarhet med pocketfjær med 6 vindinger og ekstra høy fjærmadrass. Madrassen har fem komfortsoner som gir varierende støtte og komfort til ulike deler av kroppen. Velg mellom fasthetsgradene fast (2,0 mm tykk tråd) og medium (1,8 mm tykk tråd). Bonellfjær 115 fjær/m² (2,2 mm tykk tråd). Ekstra høy rammemadrass for økt komfort.

  Behøver du hjelp?

  Ring oss på 23653290

  En av våre selgere vil hjelpe deg med ditt kjøp

  Åpningstider:

  • Mandag - Fredag:
   10:00 - 15:00
  • Lørdag:
   Stengt
  • Søndag:
   Stengt

  Tilbehør

  Kunder som så på dette produktet har også sett på

  -44%
  Lagervare
  6 795 kr
  Veil. pris: 12 199 kr
  Du sparer: 5 404 kr
  Velg antall

  Anbefalte produkter