Kontinentalseng Relax Basic 180x200 Mellomgrå

-15%
Artikkelnummer: 501652
Klikk for å forstørre bildet
  Gjør dine valg
  Velg tilbehør
  Kvantitet
  1

  Spesifikasjoner

  Mål
  Bredde180 cm
  Lengde200 cm
  Høyde61 cm
  Overmadrass høyde9 cm
  Springfjærmadrass høyde18 cm
  Rammemadrass høyde22 cm
  Sengemål180x200 cm
  Material
  OvermadrassElastisk skum
  SpringfjærmadrassSvensk Original Pocket
  BenSvarte Ben
  Antall
  Komfortsoner (stk)Uten soner
  Øvrig
  SerieRelax
  FargenavnMørkegrå
  Farge
  FasthetsgradFast/Fast
  Sengegavltilbehør
  StoffnavnPempeia
  BenSvarte

  ProduktinformasjonVis tilbehør

  Relax er en sengeserie som består av kontinentalsenger og rammesenger. I serien finnes det fire ulike varianter av kontinentalsenger i forskjellige prisklasser og komfort. Til tross for at sengene se like ut, skiller de seg fra hverandre i oppbygning, noe som påvirker sengens salgspris. Kontinentalsenger består av tre forskjellige madrasslag: Overmadrass, fjærmadrass og sengebunn. Det som skiller kontinentalsengene fra hverandre er oppbygningen av fjærmadrassen og sengebunnen. Relax kontinentalseng Basic har for eksempel en enklere oppbygning i polstring og fjær, noe som gir en seng med god komort. Relax kontinentalseng Lyx har høye krav på fjærmadrassen og bunnen når det kommer til funksjon og materialvalg, noe som gir en fantastisk komfort som varer lenge. Hvilken overmadrass du vil ha, velger du uansett seng.

  Velg ben

  • Vanlig Metallben: 10 cm  
  • Svarte metallben: 12 cm
  • Metallben i Sølv: 12 cm 
  • Eikeben: 12 cm
  • Svarte treben: 12 cm

  - Relax kontinentalseng Basic
  Fjærmadrass: Svensk Orginal Pocket. En vendbar, varmebehandlet pocketmadrass med 230 fjær/m². Pocketmadrass med individuelt innpakkede fjær, som jobber uavhengig av hverandre og følger bevegelsene dine. Fjærmadrasen gir god trykkavlastning når og hvor du trenger det. Lang holdbarhet. Velg mellom hardhetsgradene fast (2,0mm tykk tråd) og medium (1,8mm tykk tråd). Sengebunnen er 22 cm høy og har en varmebehandlet bonellfjær med 115 fjær/m² (2,2 mm tykk tråd).

  - Relax kontinentalseng Comfort
  Fjærmadrass: Svensk 5-soners pocketfjær, som gir støtte uavhengig av hverandre og følger bevegelsene dine. Madrassen har fem komfortsoner som gir varierende støtte og komfort til forskjellige deler av kroppen. Velg mellom hardhetsgradene fast (2,0 mm tykk tråd) og medium (1,8 mm tykk tråd). Bonellfjær 115 fjær/m² (2,2 mm tykk tråd. Ekstra høy madrassbunn for økt komfort.

  - Relax kontinentalseng Premium
  Fjærmadrass – Svensk premiumpocket. En vendbar pocketfjærmadrass med 230 fjær/m². Pocketfjærene har svært god trykkavlastning, føyelighet og holdbarhet med 6 omdreiningers pocketfjær og ekstra høy fjærmadrass på hele 20 cm. Madrassen har fem komfortsoner som gir varierende støtte og komfort til forskjellige deler av kroppen. Velg mellom hardhetsgradene fast/m² (2,2 mm tykk tråd). Ekstra høy madrassbunn for økt komfort.

  - Relax kontinentalseng Lyx
  Fjærmadrass – Luksuriøs 5-soners MLS pocket med x-pocket-topp. Med flere separate lag får du en madrass med fantastisk overflatemykhet, beste mulige støtte og trykkavlastning, samt fem soneinndelinger for tilpasset støtte for ryggen. Fjærmadrassen er en vendbar pocketmadrass med 230 fjær/m². Pocketmadrassen har en utmerket føyelighet og holdbarhet med 6 omdreininger som gir varierende støtte og komfort til forskjellige deler av kroppen. Velg mellom hardhetsgradene fast (2,0 mm tykk tråd) og medium (1,8 mm tykk tråd). Bonellfjær 115 fjær/m² (2,2 mm tykk tråd). Ekstra høy madrassbunn for økt komfort.

  Behøver du hjelp?

  Ring oss på 23653290

  En av våre selgere vil hjelpe deg med ditt kjøp

  Åpningstider:

  • Mandag - Fredag:
   10:00 - 15:00
  • Lørdag:
   Stengt
  • Søndag:
   Stengt

  Tilbehør

  Kunder som så på dette produktet har også sett på

  -12%

  Sofagruppe Aspen Brun/Beige

  2-Seter+3-Seter+Lenestol
  Lagervare
  14 995 kr
  Veil. pris: 16 995 kr
  Du sparer: 2 000 kr
  Velg antall

  Anbefalte produkter