Kontinentalseng Choice No 3 120x200 Fast

Beige/Metallben

Artikkelnummer: 664035
Klikk for å forstørre bildet
  Gjør dine valg
  Kvantitet
  1

  Spesifikasjoner

  Mål
  Bredde120 cm
  Lengde200 cm
  Sokkel/Ben høyde16 cm
  Sengemål120x200 cm
  Material
  BenMetallben
  Antall
  Komfortsoner (stk)5 soner
  Øvrig
  SerieSelect No 3
  FargenavnBeige
  Farge
  TypeKontinentalseng
  FasthetsgradFast
  Fjæring springfjærmadrassPocket
  Fjæring rammemadrassPocket
  KvalitetMedel
  StoffnavnEllie 4

  Detaljerte spesifikasjoner

  1 stk - Sängben Choice 16 cm 4-pack
  Metallic
  Mål
  LengdeMetall cm
  Høyde16 cm
  Øvrig
  SerieChoice
  FargenavnMetallic

  ProduktinformasjonVis tilbehør

  Serien Choice består av seks kvalitetssenger i forskjellige utførelser og tilhørende sengegavler, sengeben og puter. Dette er en veldig prisgunstig kontinentalseng med god kvalitet og komfort.

  Velg mellom en overmadrass medium eller fast komfort. Vi tilpasser fjærmadrassen etter akkurat ditt ønskemål, uansett om dere vil ha samme eller ulik komfort på de forskjellige sidene.

  Choice No 3 Kontinentalseng er bygd opp på en sengebunn med en tidløs fingerskjøt trestamme og pocketfjæring. Fjærmadrassen består også av pocketfjæring i fem soner, noe som virker trykkavlastende. Overmadrassen som er kantsydd består av profilert skum som er kledd i et stretchstoff, som skaper en god komfort. Choice No 3 Kontinentalseng finnes i to fargevalg; grå og mørkgrå. Madrassens trekk kan tas av og vaskes på 60°. Velg mellom to ulike varianter av ben i metall; metallic- eller kobberfarget. Kompletter gjerne din kontinentalseng med en matchende sengegavl.

  CHOICE SERIEN
  Choice består av seks kvalitetssenger i forskjellige i utførelser og tilhørende sengegavler, sengeben og puter. Choice kontinentalsenger er rangert fra No 1 til No 6. Rangeringen går ut i fra sengens oppbygging og material. For eksempel er Choice No 1 en seng med standard komfort som kommer i to farger og har en tilhørende overmadrass samtidig en variant av ben. Choice No 6 som er den høyest rangerte sengen har en utrolig luksuriøs og unik oppbygging som stikker seg ut av mengden på det store markedet av senger. Til Choice No 6 har du fire valg av farger, tre valg av overmadrass og seks valg av ben. Choice serien gir deg et bredt utvalg kvalitetssenger med valgfritt tilbehør, noe som gjør det lett å finne en seng som passer dine behov og ønskemål, både utseende og komfort.

  FINN DIN PERFEKTE SENG
  Choice No 1 Kontinentalseng er en stabil kontinentalseng med slitesterkt stoff og en god overmadrass.

  Choice No 2 Kontinentalseng er en kontinentalseng av god kvalitet og som puster veldig godt.

  Choice No 3 Kontinentalseng er en veldig prisgunstig kontinentalseng med god kvalitet og komfort.

  Choice No 4 Kontinentalseng passer bra for deg som vil være med og skape din egen seng. Med mange valgmuligheter kan du skape en unik seng som passer til akkurat deg.

  Choice No 5 Kontinentalseng er en eksklusive kontinentalseng med utrolig progressivt støtte til hele kroppen. Med flere valgmuligheter, både til utseende og oppbygging i madrassen kan du tilpasse sengen etter smak og behov.

  Choice No 6 Kontinentalseng er en utrolig eksklusive kontinentalseng med beste tenkbare komfort. Med flere valgmuligheter kan du skape din helt egne seng etter smak og behov.

  Behøver du hjelp?

  Ring oss på 23653290

  En av våre selgere vil hjelpe deg med ditt kjøp

  Åpningstider:

  • Mandag - Fredag:
   10:00 - 15:00
  • Lørdag:
   Stengt
  • Søndag:
   Stengt

  Tilbehør

  Anbefalte produkter