Kontinentalseng Choice No 2 210x210

Lysegrå

Artikkelnummer: 661437
Klikk for å forstørre bildet
  Gjør dine valg
  Grå+ 0 kr
  Mørkegrå- 500 kr
  Velg fargenavn
  Velg tilbehør
  Kvantitet
  1

  Spesifikasjoner

  Mål
  Bredde210 cm
  Lengde210 cm
  Høyde65 cm
  Sokkel/Ben høyde15 cm
  Springfjærmadrass høyde19 cm
  Sengemål210x210 cm
  Springfjærbunn høyde15
  Antall
  Komfortsoner (stk)Uten soner
  Øvrig
  SerieSelect No 2
  FargenavnGrå
  Farge
  TypeKontinentalseng
  FasthetsgradMedium
  Fjæring rammemadrassBonell
  Fjæring springfjærmadrassPocket
  KvalitetBasic
  StoffnavnBella 1

  Produktinformasjon

  Serien Choice består av seks kvalitetssenger i forskjellige utførelser og tilhørende sengegavler, sengeben og puter. Dette er en kontinentalseng av bra kvalitet og god som puster veldig godt.

  Choice No 2 Kontinentalseng er bygd opp på en sengebunn med en tidløs fingerskjøt trestamme og bonellfjæring. Fjærmadrassen består av pocketfjæring i fem soner, noe som virker trykkavlastende. Overmadrassen er av profilert skum og kledd i stretchstoff som bidrar til en god komfort. Profilert skum bidrar også til at overmadrassen puster ordentlig og gir kroppen din en jevnt fordelt støtte. Choice No 2 Kontinentalseng finnes i to fargevalg; grå og mørkgrå. Madrassens trekk er kan dessuten tas av og vaskes på 60°. De tilhørende bena er i svart tre. Kompletter gjerne din kontinentalseng med en matchende sengegavl.

  CHOICE SERIEN
  Choice består av seks kvalitetssenger i forskjellige i utførelser og tilhørende sengegavler, sengeben og puter. Choice kontinentalsenger er rangert fra No 1 til No 6. Rangeringen går ut i fra sengens oppbygging og material. For eksempel er Choice No 1 en seng med standard komfort som kommer i to farger og har en tilhørende overmadrass samtidig en variant av ben. Choice No 6 som er den høyest rangerte sengen har en utrolig luksuriøs og unik oppbygging som stikker seg ut av mengden på det store markedet av senger. Til Choice No 6 har du fire valg av farger, tre valg av overmadrass og seks valg av ben. Choice serien gir deg et bredt utvalg kvalitetssenger med valgfritt tilbehør, noe som gjør det lett å finne en seng som passer dine behov og ønskemål, både utseende og komfort.

  FINN DIN PERFEKTE SENG
  Choice No 1 Kontinentalseng er en stabil kontinentalseng med slitesterkt stoff og en god overmadrass.

  Choice No 2 Kontinentalseng er en kontinentalseng av god kvalitet og som puster veldig godt.

  Choice No 3 Kontinentalseng er en veldig prisgunstig kontinentalseng med god kvalitet og komfort.

  Choice No 4 Kontinentalseng passer bra for deg som vil være med og skape din egen seng. Med mange valgmuligheter kan du skape en unik seng som passer til akkurat deg.

  Choice No 5 Kontinentalseng er en eksklusive kontinentalseng med utrolig progressivt støtte til hele kroppen. Med flere valgmuligheter, både til utseende og oppbygging i madrassen kan du tilpasse sengen etter smak og behov.

  Choice No 6 Kontinentalseng er en utrolig eksklusive kontinentalseng med beste tenkbare komfort. Med flere valgmuligheter kan du skape din helt egne seng etter smak og behov.

  Behøver du hjelp?

  Ring oss på 23653290

  En av våre selgere vil hjelpe deg med ditt kjøp

  Åpningstider:

  • Mandag - Fredag:
   10:00 - 15:00
  • Lørdag:
   Stengt
  • Søndag:
   Stengt

  Kunder som så på dette produktet har også sett på

  Anbefalte produkter