Kontinentalseng Choice No 1 120x200

Mørkegrå

Artikkelnummer: 661408
Klikk for å forstørre bildet
  Velg tilbehør
  Kvantitet
  1

  Produktinformasjon

  Serien Choice består av seks kvalitetssenger i forskjellige utførelser og tilhørende sengegavler, sengeben og puter. Dette er en solid kontinentalseng med et holdbart stoff og en god overmadrass.

  Choice No 1 Kontinentalseng er bygd opp på en sterk sengebunn med treramme. Fjærmadrassen består av pocketfjæring. Overmadrassen er av profilert skum og kledd i et stretchstoff, noe som bidrar til en god komfort. Profilert skum bidrar også til at overmadrassen puster ordentlig og gir kroppen et jevnt fordelt støtte. Choice No 1 Kontinentalseng finnes i to fargevalg; grå og mørkgrå. Madrassens trekk er kan dessuten tas av og vaskes på 60°. De tilhørende bena er i svart tre. Kompletter gjerne din kontinentalseng med en matchende sengegavl.

  CHOICE SERIEN
  Choice består av seks kvalitetssenger i forskjellige i utførelser og tilhørende sengegavler, sengeben og puter. Choice kontinentalsenger er rangert fra No 1 til No 6. Rangeringen går ut i fra sengens oppbygging og material. For eksempel er Choice No 1 en seng med standard komfort som kommer i to farger og har en tilhørende overmadrass samtidig en variant av ben. Choice No 6 som er den høyest rangerte sengen har en utrolig luksuriøs og unik oppbygging som stikker seg ut av mengden på det store markedet av senger. Til Choice No 6 har du fire valg av farger, tre valg av overmadrass og seks valg av ben. Choice serien gir deg et bredt utvalg kvalitetssenger med valgfritt tilbehør, noe som gjør det lett å finne en seng som passer dine behov og ønskemål, både utseende og komfort.

  FINN DIN PERFEKTE SENG
  Choice No 1 Kontinentalseng er en stabil kontinentalseng med slitesterkt stoff og en god overmadrass.

  Choice No 2 Kontinentalseng er en kontinentalseng av god kvalitet og som puster veldig godt.

  Choice No 3 Kontinentalseng er en veldig prisgunstig kontinentalseng med god kvalitet og komfort.

  Choice No 4 Kontinentalseng passer bra for deg som vil være med og skape din egen seng. Med mange valgmuligheter kan du skape en unik seng som passer til akkurat deg.

  Choice No 5 Kontinentalseng er en eksklusive kontinentalseng med utrolig progressivt støtte til hele kroppen. Med flere valgmuligheter, både til utseende og oppbygging i madrassen kan du tilpasse sengen etter smak og behov.

  Choice No 6 Kontinentalseng er en utrolig eksklusive kontinentalseng med beste tenkbare komfort. Med flere valgmuligheter kan du skape din helt egne seng etter smak og behov.

  Spesifikasjoner

  Øvrig
  SerieSelect No 1
  FargenavnMørkegrå
  Farge
  TypeKontinentalseng
  FasthetsgradMedium
  Fjæring springfjærmadrassPocket
  Fjæring rammemadrassTräram
  KvalitetBasic
  StoffnavnBella 2
  Antall
  Komfortsoner (stk)Uten soner
  Mål
  Bredde120 cm
  Lengde200 cm
  Høyde61 cm
  Sokkel/Ben høyde15 cm
  Springfjærmadrass høyde13 cm
  Sengemål120x200 cm
  Springfjærbunn høyde17

  Behøver du hjelp?

  Ring oss på 23653290

  En av våre selgere vil hjelpe deg med ditt kjøp

  Åpningstider:

  • Mandag - Fredag:
   10:00 - 15:00
  • Lørdag:
   Stengt
  • Søndag:
   Stengt

  Anbefalte produkter