Komplett Oppbevaringsseng Alessio Grå

160x200

Artikkelnummer: 656103
Klikk for å forstørre bildet
  Velg tilbehør
  LagervareSendes normalt i løpet av 5-10 hverdager.
  Antall:
  Du har allerede valgt maksimalt antall
  Fraktinformasjon: Postnummer [0001-1999]    495 NOK
  Postnummer [2000-7999]    795 NOK
  Postnummer [8000-9999]   3995 NOK
  14 dagers angrerett
  12 års garanti på sofaer
  Kjøp nå – betal om tre måneder!

  Produktinformasjon

  Vi innreder våre hjem etter våre behov, drømmer og mål. Soverommet er intet unntak. Om du drømmer om luksus, hvorfor ikke innrede soverommet ditt med dette i tankene? Luksus behøver ikke koste så mye, det er følelsen som er viktig. Og det er ingenting som føles så luksuriøst som en behagelig seng med en komfortabel sengegavl! Soverommet er ofte ikke bare et soverom, det kan også være ditt private spa, kontor og stue. Den eksklusive sengen Alessio hjelper deg finne roen i en actionfylt hverdag. Med en seng som denne behøver du ingen ekstra skjønnhetssøvn! 

  Den stilfulle oppbevaringssengen Alessio er virkelig en drøm som har blitt til virkelighet. Hodegavlen har elegante sømmer festet med dypstiftede knapper i klassisk chesterfield-stil. Knappene har samme farge som sengen for å skape en herlig flyt i rommet. Den vakre sengen har to skuffer til oppbevaring i rammen på høyre side. Rammen består av en 40 cm høy ramme med to skuffer og oppå rammen ligger det en 21 cm tykk bonellmadrass som gir en behagelig støtte hele natten. Den komfortable overmadrassen med 5 cm tykt skum avlaster dessuten kroppen din når du sover. Hodegavl inngår i sengepakken. Vi tilbyr også pakker der både hodegavl og fotgavl inngår.

  Skap en følelse av italiensk eleganse og luksus i soverommet med sengen Alessio og drøm deg bort til byer som Milano, Venezia eller Verona. Gi soverommet en ytterligere følelse av luksus med aksessoarer som speil, grønne planter, lamper og tekstiler som puter og gardiner, gjerne lag på lag.  

  Spesifikasjoner

  Øvrig
  FargenavnGrafitt
  Farge
  FunksjonOppbevaring
  Material
  MaterialtypeFløyel
  Mål
  Bredde160 cm
  Lengde200 cm
  Høyde115 cm
  Dybde160 cm
  Springfjærmadrass høyde21 cm
  Sengemål160x200 cm

  Behøver du hjelp?

  Ring oss på 23653290

  En av våre selgere vil hjelpe deg med ditt kjøp

  Åpningstider:

  • Mandag - Fredag:
   10:00 - 15:00
  • Lørdag:
   Stengt
  • Søndag:
   Stengt

  Kunder som så på dette produktet har også sett på

  Anbefalte produkter