Kontinentalseng Choice No 1 120x200

Mørkegrå

-30%
Artikkelnummer: 661408
Gjør dine valg
Lysegrå+ 500 kr
Mørkegrå+ 0 kr
Velg fargenavn
Antall
1

Spesifikasjoner

Mål
Bredde120 cm
Lengde200 cm
Høyde61 cm
Sokkel/Ben høyde15 cm
Springfjærmadrass høyde13 cm
Sengemål120x200 cm
Springfjærbunn høyde17
Material
BenSvarte Ben
Øvrig
VaremerkeGDNT
SerieSelect No 1
FargenavnMørkegrå
Farge
BenSvarte
FasthetsgradMedium
SengegavlUten sengegavl
Fjæring springfjærmadrassPocket
Fjæring rammemadrasstreramme
KvalitetBasic
StoffnavnBella 2
Garanti20 år

ProduktinformasjonVis tilbehør

Serien Choice består av seks kvalitetssenger i forskjellige utførelser og tilhørende sengegavler, sengeben og puter. Dette er en solid kontinentalseng med et holdbart stoff og en god overmadrass.

Choice No 1 Kontinentalseng er bygd opp på en sterk sengebunn med treramme. Fjærmadrassen består av pocketfjæring. Overmadrassen er av profilert skum og kledd i et stretchstoff, noe som bidrar til en god komfort. Profilert skum bidrar også til at overmadrassen puster ordentlig og gir kroppen et jevnt fordelt støtte. Choice No 1 Kontinentalseng finnes i to fargevalg; grå og mørkgrå. Madrassens trekk er kan dessuten tas av og vaskes på 60°. De tilhørende bena er i svart tre. Kompletter gjerne din kontinentalseng med en matchende sengegavl.

CHOICE SERIEN
Choice består av seks kvalitetssenger i forskjellige i utførelser og tilhørende sengegavler, sengeben og puter. Choice kontinentalsenger er rangert fra No 1 til No 6. Rangeringen går ut i fra sengens oppbygging og material. For eksempel er Choice No 1 en seng med standard komfort som kommer i to farger og har en tilhørende overmadrass samtidig en variant av ben. Choice No 6 som er den høyest rangerte sengen har en utrolig luksuriøs og unik oppbygging som stikker seg ut av mengden på det store markedet av senger. Til Choice No 6 har du fire valg av farger, tre valg av overmadrass og seks valg av ben. Choice serien gir deg et bredt utvalg kvalitetssenger med valgfritt tilbehør, noe som gjør det lett å finne en seng som passer dine behov og ønskemål, både utseende og komfort.

FINN DIN PERFEKTE SENG
Choice No 1 Kontinentalseng er en stabil kontinentalseng med slitesterkt stoff og en god overmadrass.

Choice No 2 Kontinentalseng er en kontinentalseng av god kvalitet og som puster veldig godt.

Choice No 3 Kontinentalseng er en veldig prisgunstig kontinentalseng med god kvalitet og komfort.

Choice No 4 Kontinentalseng passer bra for deg som vil være med og skape din egen seng. Med mange valgmuligheter kan du skape en unik seng som passer til akkurat deg.

Choice No 5 Kontinentalseng er en eksklusive kontinentalseng med utrolig progressivt støtte til hele kroppen. Med flere valgmuligheter, både til utseende og oppbygging i madrassen kan du tilpasse sengen etter smak og behov.

Choice No 6 Kontinentalseng er en utrolig eksklusive kontinentalseng med beste tenkbare komfort. Med flere valgmuligheter kan du skape din helt egne seng etter smak og behov.

Behøver du hjelp?

Ring oss på 23653290

En av våre selgere vil hjelpe deg med ditt kjøp

Åpningstider:

  • Mandag - Fredag:
    10:00 - 15:00
  • Lørdag:
    Stengt
  • Søndag:
    Stengt