Komplett Oppbevaringsseng Alessio Grå med Fotgavl

180x200

Artikkelnummer: 656128
Antall
1

Spesifikasjoner

Mål
Bredde180 cm
Høyde115 cm
Dybde180 cm
Sengemål180x200 cm
Material
MaterialtypeFløyel
Øvrig
VaremerkeGDNT
KomfortLyx
SerieAllesio
FargenavnGrå
Farge
FunksjonOppbevaring
StilTidløs
Garanti22 år

Produktinformasjon

Vi innreder våre hjem etter våre behov, drømmer og mål. Soverommet er intet unntak. Om du drømmer om luksus, hvorfor ikke innrede soverommet ditt med dette i tankene? Luksus behøver ikke koste så mye, det er følelsen som er viktig. Og det er ingenting som føles så luksuriøst som en behagelig seng med en komfortabel sengegavl! Soverommet er ofte ikke bare et soverom, det kan også være ditt private spa, kontor og stue. Den eksklusive sengen Alessio hjelper deg finne roen i en actionfylt hverdag. Med en seng som denne behøver du ingen ekstra skjønnhetssøvn! 

Den stilfulle oppbevaringssengen Alessio er virkelig en drøm som har blitt til virkelighet. Hodegavlen og fotgavlen har elegante sømmer festet med dypstiftede knapper i klassisk chesterfield-stil. Knappene har samme farge som sengen for å skape en herlig flyt i rommet. Den vakre sengen har to skuffer til oppbevaring i rammen på høyre side. Rammen består av en 40 cm høy ramme med to skuffer og oppå rammen ligger det en 21 cm tykk bonellmadrass som gir en behagelig støtte hele natten. Den komfortable overmadrassen med 5 cm tykt skum avlaster dessuten kroppen din når du sover. Hodegavl og fotgavl inngår i sengepakken. Vi tilbyr også pakker der kun hodegavlen inngår.

Skap en følelse av italiensk eleganse og luksus i soverommet med sengen Alessio og drøm deg bort til byer som Milano, Venezia eller Verona. Gi soverommet en ytterligere følelse av luksus med aksessoarer som speil, grønne planter, lamper og tekstiler som puter og gardiner, gjerne lag på lag.  

Behøver du hjelp?

Ring oss på 23653290

En av våre selgere vil hjelpe deg med ditt kjøp

Åpningstider:

  • Mandag - Fredag:
    10:00 - 15:00
  • Lørdag:
    Stengt
  • Søndag:
    Stengt
Shopp våre Instagram-favoritter