TV-Benk Halifax

Hvit Mahogni

Artikkelnummer: 509353
Antall
1

Spesifikasjoner

Mål
Bredde180 cm
Høyde45 cm
Dybde45 cm
Material
MaterialtypeMDFMassivt ovntørket Mahogny
Antall
Antall skuffer4 st
Antall hyller2 st
Øvrig
SerieHalifax
FargenavnHvit
Farge
StilLandlig
StilLandligMarine
UtseendeVitt Trä

Produktinformasjon

Halifax er en klassisk møbelserie som har hentet sin inspirasjon fra den fredfulle kysten og den franske landsbyen. Stilrene Halifax er helt i tid med den moderne, norske innredningsstilen. For å kunne skape en gjennomgående rød tråd i hjemmet finner du møbler til nesten alle rom i Halifax serien. Denne møbelserien preges av profesjonell håndverk, laget av erfarne møbelsnekkere som legger vekt på fine detaljer og kvalitet. Ser du mer nøyaktig kan du finne lett slitte flater langs kantene, som er en unik detalj som gir møbelen den rustika følelsen.

Halifax mediabenk er en meget vakker møbel som også er praktisk med god oppbevaringsplass for dine medieenheter. Med to åpne hylleluker og fire skuffer kan du velge hva som skal synes og gjemmes. Det stålformede håndtaket på skuffene er en sktra fin detalj.

Produktinformasjon
Dette produktet er produsert av sertifisert mahognitre. Treet er ovnstørket ned til 8% fuktighet, trefuktighet før produksjon, som motsvarer en luftfuktighet på 40% ved 20 grader. Dette for å minske risken for sprekker i treverket. Etter dette måles og lakkes møblene for å skape en sterk overflate. Tre er et levende materiale som "beveger seg" mer eller mindre, avhengig av fuktigheten i omgivelsene. Er det fuktig kan det ekspandere og er det tørt kan det krympe.

Behøver du hjelp?

Ring oss på 23653290

En av våre selgere vil hjelpe deg med ditt kjøp

Åpningstider:

  • Mandag - Fredag:
    10:00 - 15:00
  • Lørdag:
    Stengt
  • Søndag:
    Stengt