Tekstilvask Softcare

Grønn|Hvit

Artikkelnummer: 559810
Antall
1

Spesifikasjoner

Øvrig
SerieSoftcare
Farge
Innhold (ml)500
UtseendePlast

Produktinformasjon

Softcare Tekstilvask fungerer på alle typer smuss og flekker, blant annet fett, olje og kaffe. Rene, biologisk nedbrytbare råvarer er brukt i produksjon av middelet. Passer alle innredningstekstiler. Man kan også forsiktig rengjøre tekstiler som krever rens, men test først på et sted som ikke synes ved bruk. Følg produsentens vaskeanvisninger.

Spray på den skitne overflaten og la den virke i noen minutter. Tørk av overflaten med en ren, fuktet frottéklut som du skyller av innimellom. Når du fjerner flekken, tørk av ytterst til innerst slik at du ikke drar den utover. Ved fjerning av én og én flekk unngår du vannringer ved å viske ut grensen mellom det tørre og våte området, f.eks. ved å fukte området fra søm til søm eller hele putens overflate. Middelet kan også sprayes på flekkene noen minutter før du legger materialet i vaskemaskinen. Om du er usikker på hvordan tekstilene eller fargen holder seg i vaskemaskinen, kan du først prøve på et lite, usynlig område. Slitasje som kan oppstå når du gnir kan testes ved at du gnir på en fuktig, usynlig område med frottékluten. Ikke gni for hardt og overflaten nupper. Fargens holdbarhet kan testes ved å gnu det fuktede området med en hvitt stoff. Om det festes farge på stoffet, utfører du rengjøringen svært forsiktig, eller lar en profesjonell rengjøre flekken.

Når du rengjør et nuppete stoff, tørker du det fuktede stoffet i én retning slik at sluttresultatet blir jevnt. Unngå å væte stoffet for mye, og la møbelet tørke på et ventilert sted.

Softcare Tekstiltvask er pakket i en aerosolfri sprayflaske (500 ml), produsert av returplast. Den tomme flasken kan brennes eller sorteres som restavfall.

Behøver du hjelp?

Ring oss på 23653290

En av våre selgere vil hjelpe deg med ditt kjøp

Åpningstider:

  • Mandag - Fredag:
    10:00 - 15:00
  • Lørdag:
    Stengt
  • Søndag:
    Stengt

Shopp våre Instagram-favoritter