Spisebord Yorkshire Rund Vintage Natur/Hvit

Ø150 cm

-22%
Artikkelnummer: 562314
Antall
1

Spesifikasjoner

Mål
Diameter150 cm
Høyde78 cm
Material
MaterialtypeAlm
BenAlm
BehandlingVokset
BordplateVoksbehandlet gjenvunnet alm
Antall
Antall sitteplasser4 st6 st
Øvrig
VaremerkeBloomington
SerieLeeds
FargenavnNatur
Farge
Farge ben
FormRund
StilShabby chic
StilRustikkLandlig
UtseendeTreVitt Trä

Produktinformasjon

Yorkshire er et spisebord som ånder rustikk vintage. Bordet er laget av vintage alm og har et hvitt, smakfullt understell. Alle Yorkshire bord har en unik karakter da sprekkene og åringene varierer i treet - en attributt som får bordet til å føles enda mer genuint og herlig. Match bordet med valgfrie stoler fra vårt sortiment. 

Et vokskritt og en spatel medfølger for deg som vil fylle i og farge sprekkene. Men før du gjør det, tenk på at materialet kan være opptil 200 år gammelt og at møbelet er håndlaget med kjærlighet og omtanke. Vi håper naturligvis at du, som vi, foretrekker å beholde de karakteristiske skavankene som gjør hvert møbel unikt. Der hver del av treet har hatt et tidligere liv og bruksområde; i bygninger, dører, vinduer eller til andre møbler.

Små merker eller sprekker på opptil 5-6 mm er en naturlig del av håndverket og møbelets design. Disse kan øke eller minske avhengig av værforhold og klimaet innendørs, og skaper en patina som gjør at ingen bord er helt like.

Små märken och skåror på upp till 5-6 mm är en naturlig del av hantverket och möbelns design. Dessa kan öka eller minska beroende på väderförhållanden och klimatet inomhus och skapar patina som gör att inget bord liknar det andra.

Varemerke

Bloomington

Behøver du hjelp?

Ring oss på 23653290

En av våre selgere vil hjelpe deg med ditt kjøp

Åpningstider:

  • Mandag - Fredag:
    10:00 - 15:00
  • Lørdag:
    Stengt
  • Søndag:
    Stengt

Anbefalte produkter