Speil Halifax 200x100

Hvit Mahogni

Artikkelnummer: 509354
Fyll inn din e-postadresse så sier vi ifra til deg når produktet kan bestilles igjen.
Vennligst fyll i e-postadressen din
Du må godkjenne vilkårene for å kunne bevåke dette produktet

Spesifikasjoner

Mål
Bredde200 cm
Høyde100 cm
Størrelse100x200 cm
Material
MaterialtypeGlassMDFMassivt ovntørket Mahogny
Øvrig
VaremerkePosh & Pebble
SerieHalifax
FargenavnHvit
Farge
FormRektangulær
StilLandlig

Produktinformasjon

Halifax er en klassisk møbelserie som har hentet sin inspirasjon fra den fredfulle kysten og den franske landsbyen. Stilrene Halifax er helt i tid med den moderne, norske innredningsstilen. For å kunne skape en gjennomgående rød tråd i hjemmet finner du møbler til nesten alle rom i Halifax serien. Denne møbelserien preges av profesjonell håndverk, laget av erfarne møbelsnekkere som legger vekt på fine detaljer og kvalitet. Ser du mer nøyaktig kan du finne lett slitte flater langs kantene, som er en unik detalj som gir møbelen den rustikk følelsen.

Halifax speil er en veldig fin interiørdetalj som dessuten gjør at rommet ser større ut enn det det er. Halifax er et elegant speil som passer utmerket over kommoden eller at den lenes mot en vegg for seg selv.

Produktinformasjon

Dette produktet er produsert av sertifisert mahognitre. Treet er ovnstørket ned til 8% fuktighet, trefuktighet før produksjon, som motsvarer en luftfuktighet på 40% ved 20 grader. Dette for å minske risken for sprekker i treverket. Etter dette måles og lakkes møblene for å skape en sterk overflate. Tre er et levende materiale som "beveger seg" mer eller mindre, avhengig av fuktigheten i omgivelsene. Er det fuktig kan det ekspandere og er det tørt kan det krympe.

Varemerke

Posh & Pebble
Posh & Pebble

Behøver du hjelp?

Ring oss på 23653290

En av våre selgere vil hjelpe deg med ditt kjøp

Åpningstider:

  • Mandag - Fredag:
    08:00 - 20:00
  • Lørdag:
    10:00 - 14:00
  • Søndag:
    10:00 - 14:00
Shopp våre Instagram-favoritter