Knaggrekke Halifax med 4 Knagger

Hvit Mahogni

Artikkelnummer: 509351
Antall
1

Spesifikasjoner

Mål
Bredde70 cm
Høyde20 cm
Dybde10 cm
Størrelse70x20 cm
Material
MaterialtypeMDFMassivt ugnstorkat Mahogny
Øvrig
VaremerkeNovaSolo
SerieHalifax
FargenavnHvit
Farge
StilShabby chic
UtseendeTre

Produktinformasjon

Halifax er en klassisk møbelserie som har hentet sin inspirasjon fra den fredfulle kysten og den franske landsbyen. Stilrene Halifax er helt i tid med den moderne, nordiske innredningsstilen. For å kunne skape en gjennomgående rød tråd i hjemmet finner du møbler til nesten alle rom i Halifaxserien. Denne møbelserien preges av profesjonell håndverk, laget av erfarne møbelsnekkere som legger vekt på fine detaljer og kvalitet. Ser du mer nøyaktig kan du finne lett slitte flater langs kantene, som er en unik detalj som gir møbelen den rustikke følelsen.

Halifax knaggrekke i hvit mahogni har mange vakre detaljer som kjennetegner Halifaxserien. Passer like godt på soverommet som på baderommet. Heng opp alt fra håndklær til klær på knaggerekkens 4 kroker.

Produktinformasjon
Dette produktet er produsert av sertifisert mahognitre. Treet er ovnstørket ned til 8% fuktighet, trefuktighet før produksjon, som motsvarer en luftfuktighet på 40% ved 20 grader. Dette for å minske risken for sprekker i treverket. Etter dette males og lakkes møblene for å skape en holdbar overflate. Tre er et levende materiale som "beveger seg" mer eller mindre, avhengig av fuktigheten i omgivelsene. Er det fuktig kan det ekspandere og er det tørt kan det krympe.

Varemerke

NovaSolo

Behøver du hjelp?

Ring oss på 23653290

En av våre selgere vil hjelpe deg med ditt kjøp

Åpningstider:

  • Mandag - Fredag:
    10:00 - 15:00
  • Lørdag:
    Stengt
  • Søndag:
    Stengt

Kunder som så på dette produktet har også sett på

Anbefalte produkter

Produkter i samme serie