Skammel James inkl Pute

Grå

Artikkelnummer: 613328
Antall
1

Spesifikasjoner

Mål
Bredde45 cm
Lengde45 cm
Høyde35 cm
Material
MaterialtypeKunstrottingAluminium
Øvrig
VaremerkeComfort Garden
SerieJames
FargenavnGråSvart
Farge
Maksvekt120 kg
Krever monteringNei
UtseendeStoffKunstrotting
StablingsbarNei

Produktinformasjon

James fotskammel med pute og rette linjer. Et ukomplisert design og allsidig bruk gjør James til en uunnværlig del av terrassen din. Fotskammelen fungerer som en ekstra sitteplass når dere er mange, som en avlastning til avisen og solbrillene eller bare som en herlig fotskammel til å hvile føttene dine på.

Material og vedlikeholdsråd
Kunstrotting er et takknemlig materiale som har rottingens stil, men er betraktelig mer lettstelt og holdbart. Kunstrotting er værbestandig og klarer å stå ute året rundt i vår nordiske klima.

  • For å beskytte møblene dine og kunne ha nytte av dem enda lenger anbefaler vi at du dekker dem med et møbeltrekk når de ikke er i bruk.

Serien James fra varemerket Comfort Garden har et bredt utvalg av vakre og slitesterke møbler til uteplassen. Inspirasjonen til designet er hentet fra stuen, noe som gjør det enkelt å skape et hjemmekoselig miljø også utendørs. Rette og ukompliserte former samarbeider med myke avrundinger for å oppnå en kombinasjon som er like tiltalende som komfortabel. Kombiner gjerne flere deler fra serien James for et mer enhetlig inntrykk.

Varemerke

Comfort Garden
Comfort Garden

Behøver du hjelp?

Ring oss på 23653290

En av våre selgere vil hjelpe deg med ditt kjøp

Åpningstider:

  • Mandag - Fredag:
    10:00 - 15:00
  • Lørdag:
    Stengt
  • Søndag:
    Stengt

Shopp våre Instagram-favoritter