categoryTopBlock
Alle Stoler

Spisestoler til utendørsbruk

353stk. spisestoler
Kampanje

Er du ute etter en sommerfrisk terrasse? Hos Chilli finner du trendy og billige spisestoler til utendørsbruk. Det er et hagemøbel som er lett å bytte ut, og som kan fornye hele din uteplass. Hos oss finner du spisebordsstoler til uteplassen i kunstrotting, aluminium og stål i farger som beige, svart, grå og hvit. Vil du komplettere din spiseplass utendørs med spisestuestoler kommer du garantert til å finne noen som passer din interiørstil hos oss. Kompletter din uteplass med hagestoler som gjør den uttrykksfull og harmonisk. Med våre komfortable spisebordsstoler kommer du å ville tilbringe hver dag på din uteplass.

Innred din uteplass med spisestoler fra Chilli

Skap en stilfull og herlig plass på din terrasse eller uteplass med hjelp av hagestoler og spisestoler til utendørsbruk i ulike stiler. Benytt deg av stilige detaljer og ikke vær redd for å satse på spisestuestoler ute med et annerledes design. Det gir din uteplass eller terrasse et mer interessant utseende.
 

Fargevalg til spisestoler ute

GRÅ: En trendy grå spisestol i kunstrotting skaper en minimalistisk innredning på uteplassen din. Harmonisk og tilfredsstillende.
 
SVART: Stilren kulør som er enkel å matche med andre farger og innredning. Svarte spisestoler kan skape en dramatisk følelse på din uteplass. Velg å la en utestol stå i sentrum i ensom majestet eller kombiner den med et stilrent, lyst hagebord. Elegant og grafisk.
 
HVIT: Lys opp uteplassen din med en hvit spisestuestol i tre fra Chilli. Den hvite kuløren er alltid et sikkert kort og kan kombineres med mange farger. Trematerialet bidrar med en rustikk følelse og skaper en varm og hyggelig følelse på din uteplass eller terrasse.
 
BEIGE: Hos oss på Chilli finner du flotte beige spisestuestoler til utendørsbruk. Det gir et varmt og avslappende inntrykk – vakkert i all sin enkelhet.
 
Om du vil komplettere din uteplass eller terrasse med en komplett spisegruppe ute, finner du det hos oss. Velg og vrak i Chillis brede sortiment av hagemøbler.
Filtrer
Sorter etter (Mest populære)
Varemerke
Serie
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Sitteplasser
Farge
Antall stoler
Antall personer
Form
Funksjon
Stil
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Kampanje
Utseende
Forventet levering innen 10 hverdager
Kampanje