Dobbel riflet paninigrill 3600 W 58x41x19 cm - Hagemøbler & utemiljø - Grill & utekjøkken - Grilltilbehør
Om produktet
Oversikt
Varemerke:Be BasicMaterialtype:Støpejern, Rostfritt stålFarge:Fargenavn:SølvMax Wattall:3600 wArtikkelnummer:1042768
Spesifikasjoner
Artikkelnummer: 1042768
Øvrig
Varemerke
Be Basic
Fargenavn
Sølv
Farge
sølv
Max Wattall
3600 w
Material
Materialtype
Støpejern
Rostfritt stål
Produktinformasjon
Vår doble riflede paninigrill er det perfekte valget for raskt grilling av panini, smørbrød, hamburgere, kylling, grønnsaker osv. Denne kontaktgrillen har et kraftig eksteriør av rustfritt stål som gir den et godt utseende, og gjør den både holdbar og enkel å rengjøre. Den har riflede støpejernsplater for jevn varmefordeling og rask grilling. Grillen er utstyrt med to temperaturregulatorer for variabel oppvarming; lav, middels og høy. Grillen har et dryppbrett for å samle overflødig olje, og kan lett fjernes for enkel rengjøring. En rengjøringsbørste er også inkludert i leveransen. Farger: sølv og svart Materialer: eksteriør i rustfritt stål + støpejernsplater Mål: 58 x 41 x 19 cm (L x B x H) Strømforsyning: 220-240 V~, 50/60 Hz Maksimal effekt: 3600 W Med to temperaturregulatorer Temperaturområde: 50 - 300 °C Med et avtagbart dryppbrett Varmeisolert bakelitthåndtak Oppvaskmaskinsikre deler En rengjøringsbørste er også inkludert
Leveranse
Forventet levering 8-12 hverdager.
Levering

Vi leverer alltid varene hjem til deg. Mindre leveranser kan bli sendt til et utleveringssted nære deg. En fraktavgift tilkommer i kassen etter du har fylt i dine personlige opplysninger.

Vil du gjøre din leveranse enklere? Vi har flere tilleggstjenester som gjør din leveranse enda enklere, og etter gjennomført bestilling får du mulighet til å velge tilleggstjenester som vi kan tilby ditt kjøp

KJØPSVILKÅR
14 dagers angrerett
Flere sikre betalningsalternativer
Kundeservice

Har du spørsmål? La vår profesjonelle kundeservice hjelpe deg! Kontakt oss enten på telefon eller via e-post.

Kontakt kundeservice

Telefon: 23 65 32 90

Åpningstider:
Varemerke
Be_basic_logo.jpg
Be Basic
Be Basic – enkle møbler til bra priser

Be Basic tilbyr møbler i noe enklere konstruksjoner og materialer enn vårt øvrige sortiment, noe som også forklarer de lave prisene.

Flere produkter fra Be Basic

Dobbel riflet paninigrill 3600 W 58x41x19 cm

4 995
,-
Pris akkurat nå
Delbetale fra: 275,-/Måned
Forventet levering 8-12 hverdager.
Risiko for raskt utsolgte varer!
3 grunner til å velge oss
Levering hjem
14 dagers angrerett
+200.000 fornøyde kunder
Trustpilot
Se alle 303 anmeldelser
Bra vare, raskt levert!
Bra vare
Bra vare, raskt levert!
Bente Sydtangen2022-06-30
raske til og levere det man bestiller, men kunne gitt mer informasjon om enkelte produkter jeg bestilte!! handlet en seng som jo var fin men ikke helt som man      fikk inntrykk av i annonsen online!! kanskje dere kunne forbedre dere der!! men    ellers helt fint. handler sikkert der igjen. anbefales.
raske til og levere det man bestiller
raske til og levere det man bestiller, men kunne gitt mer informasjon om enkelte produkter jeg bestilte!! handlet en seng som jo var fin men ikke helt som man fikk inntrykk av i annonsen online!! kanskje dere kunne forbedre dere der!! men ellers helt fint. handler sikkert der igjen. anbefales.
bjørn sørensen2022-05-21