categoryTopBlock

Hage

Shopp alle hage
3015stk. produkter
Black Friday

Å skape drømmehagen sin er både spennende og moro! På Chilli finner du alt du kan trenge for å lage en magisk hage. Her finner du alt fra dyrkingstilbehør, griller, oppbevaring, hagemøbler og mye mer. Gjør hagedrømmen din til virkelighet og til en plass man kommer til å trives og være sammen i.

Vanlige spørsmål og svar

Hvordan skaper jeg en fin hage?

Som regel er hagen en plass der man gjør ulike aktiviteter. Hos Chilli kan du finne et bredt sortiment som passer alle stiler og interesser. Vi tilbyr drivhus, lysthus og en mengder av forskjellige hagedekorasjoner. Du finner også alt du trenger for å skape den optimale grillplassen. Chilli tilbyr gassgriller, kullgriller og alle tilbehør du kan tenke deg.

Til enhver hage trenger man en koselig plass. Hos Chilli finner du hagemøbler av kvalitet som hjelper deg å skape en herlig følelse der du med familie og venner kan nyte et godt måltid. I tillegg til å sitte komfortabelt og pent i hagemøblene dine, har du også skapt en hyggelig plass for deg å tilbringe tid med et herlig selskap.

Hvilke hageredskaper trenger jeg?

For at hagen skal være koselig å være i, kreves det gode redskaper for å kunne gjøre et bra hagearbeid. Gjennom rett hageredskap blir det lettere å vedlikeholde et hagearbeid og du gir deg selv og hagen din de beste forutsetningene. Hos Chilli finner du alt av materialer og verktøy du trenger for å skape en vakker og lettstelt hage.

Hvorfor trenger jeg å vedlikeholde hagen min?

Gjennom å ha en velstelt hage gir den et innbydende inntrykk. Både for gjester, men også for deg. Vedlikeholder du plenen din, trærne dine, blomsterbedene og plantene dine, holder de seg lengre og vokser seg større og vakrere år etter år.

Filtrer
Sorter etter (Mest populære)
Black Friday
Varemerke
Serie
Bredde
(cm)
(cm)
Lengde
(cm)
(cm)
Høyde
(cm)
(cm)
Farge
Antall personer
Form
Grilltype
Funksjon
Stil
Pris
(kr)
(kr)
Black Friday
Utseende
Forventet levering innen 10 hverdager